Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση Market Expo 2018

12 Οκτωβρίου 2018
11:42
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Market Expo 2018 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, που αποτελεί την πληρέστερη έκθεση τροφίμων και ποτών για δυναμικούς κλάδους της Ελλάδας όπως τα τρόφιμα, τα ποτά, τα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε καθ΄ όλη την διάρκεια, από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 με περίπτερο προβάλλοντας και αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Η παρουσία στην έκθεση, στόχο είχε την προβολή της τοπικής αγοράς, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της δυναμικής των επιχειρήσεων των κλάδων που συμμετείχαν καθώς επίσης και την ανάπτυξη των συνεργασιών.

«Η Περιφέρεια στηρίζει τον Αγροδιατροφικό τομέα συμμετέχοντας στην έκθεση και φιλοξενώντας στο περίπτερο δέκα επιχειρήσεις της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Προβάλει τα εξαιρετικά προϊόντα της και δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να ενδυναμώσουν την παρουσία τους στην αγορά και να διευρύνουν τον κύκλο εργασιών τους», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Παναγιώτης Κώττας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.