kozan.gr: Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση του Περιφερειακού σχήματος ΑΡ.ΣΥ Ανατροπή: «Θέλουμε να κάνουμε ένα σχήμα αρκετά πλατύ με πολιτικό πλαίσιο που να μας εξασφαλίζει τους αγώνες ενάντια στα μνημόνια και τις συνέπειές τους» (Bίντεο & Φωτογραφίες)

14 Οκτωβρίου 2018
13:57
Κανένα σχόλιο

 

Γενική συνέλευση του Περιφερειακού σχήματος ΑΡ.ΣΥ Ανατροπή, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 14/10, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Η συζήτηση αφορούσε τη σημερινή πολιτική κατάσταση και τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί σε σχέση με το 2014, αλλά και για την αποτίμηση της εκλογικής αναμέτρησης των Περιφερειακών εκλογών του 2014, καθώς και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων εκλογικής καθόδου στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές. «Θέλουμε να κάνουμε ένα σχήμα αρκετά πλατύ με πολιτικό πλαίσιο που να μας εξασφαλίζει τους αγώνες ενάντια στα μνημόνια και τις συνέπειες τους. Θα συζητήσουμε για το ποιες δυνάμεις μπορούν να συμμετέχουν. Καλούμε τον κόσμο να είναι μαζί μας. Να συμμετέχει και να πει την άποψη του», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Στέφανος Πράσσος υποψήφιος Περιφερειάρχης του σχήματος Περιφερειακού σχήματος ΑΡ.ΣΥ Ανατροπή, στις εκλογές του 2014.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.