kozan.gr: Νέο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς για τη Συμφωνία των Πρεσπών: “Έλληνες ξυπνήστε! Πρόκειται για εθνική προδοσία”

15 Οκτωβρίου 2018
07:27

 

O Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος, με αφορμή την παρουσία του στις χθεσινές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στον Παύλο Μελά. στο χωριό Μελάς (Στάτιστα), έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:  “Ημέρα τιμής και μνήμης στον Ήρωα Παύλο Μελά. Στο χωριό Μελάς (Στάτιστα), όπου έχυσε το αίμα του για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Της πατρίδας μας, που κάποιοι την ξεπούλησαν στην πρώτη ευκαιρία.  Έλληνες ξυπνήστε! Πρόκειται για εθνική προδοσία! Η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική γη ποτισμένη με αίμα ηρώων!”

 

20 σχόλια

  • ..Η Επανάστασις εδώ είμεθα, ο κ. Νομάρχης, ο κ. Διοικητής και εγώ.. Ο Κιλκισίου Χαρίτων Συμεωνίδης. Ξηλώθηκε από τον αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ 13/7/1974.

    • Ας δώσουμε και τη Θεσσαλονίκη στους Σκοπιανούς, αφού τους αναγνωρίσαμε τη “Μακεδονική εθνότητα”….

    • Εαν ειναι σωστός να παραιτηθεί από την θέση που έχει και να κάνει τον αγώνα του απο ευχές και από λόγια χορτάσαμε σαν αντημνημονιακος και ανεξάρτητος πήρε την θέση που έχει αλλα ξέχασα μεταλακτικε σε μνημονιακος και ειναι υπέρ της νέας τάξης τον πραγμάτων και αυτό αλλα και η περιφέρεια που εκπρόσωποί

      • Μα αυτός δεν άλλαξε απόψεις, ο Καρύμπας μεταλλάχθηκε από αντιμνημονιακός σε μνημονιακό συριζαίο εθνκμιδενιστή!

        • Και αυτός τον ακολουθεί και συμμετέχει χωρίς καμία διαφωνία ειναι σαν να μου λες ότι και να γίνει φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και οχι ΑΝΕΛ

          • Ποιόν ακολουθεί χωρίς διαφωνία; Ο Καρυπίδης ήταν στις Πρέσπες και ο Αδαμίδης στο συλλαλητήριο της Βίγλας. Και συνέχεια εκφράζει τη διαφωνία του δημόσια.

  • επι χρόνια,εσείς οι τρόπους του λέγειν πολιτικοί,αποφεύγατε να λέτε την λέξη Μακεδονία,μιλούσατε για βόρεια Ελλάδα,τώρα θίχτηκες αντιπεριφερειάρχη;.

  • Είστε τραγικός κύριε Αδαμόπουλος εχει έρθει ο υπουργός Εσωτερικών μεσα στην περιφέρεια σας και είπε να συνεχιστεί η συμφωνία τον πρεσπων και εσείς είστε αδιάφορος και την ευθύνη την δίνετε στους πολίτες. Απίστευτα πράγματα λέγονται θα πάρετε κάποια στιγμή την ευθύνη που σας ανάλογη σύμφωνα απο το πόστο σας εκτός εαν δεν είστε ανεξάρτητη περιφερειακή αρχή οπως δηλώνετε

  • Ρε αδαμοπουλε αφου δεν εκανες τιποτα για την καστορια ειπες να το παιξεις μακεδονομαχος για να τσιμπησουμε.Αν ο κασαπιδης κανει το λαθος και σε βαλει υποψηφιο συγνωμη αλλα θα φαει μαυρο.Αρκετα με τους ασχετους.4 και χρονια ησουν το απολυτο τιποτα για τον τοπο.

    • Τις αποφάσεις για την Καστοριά δεν τις παίρνει ο Αδαμόπουλος αλλά το σκιώδες γραφείο Καστοριάς με τον “εθελοντή” στη Ζεπ…. Το λάθος του ήταν πως πίστεψε στην ανατροπή, ευτυχώς έστω και τώρα υψώνει φωνή διαφωνίας!

      • Ευτυχώς…..
        Μόνο να μην ανακαλέσει την δήλωση και ζητήσει συγνώμη όπως έκανε πάμπολλες φορές.
        Άντε αλλά 4 χρόνια με Σωτήρη στην Καστοριά!!!

    • Δυστυχώς τον άφησαν απογυμνωμένο από αρμοδιότητες. Αλλού παίρνονται οι αποφάσεις. Καλύτερα μακεδονομάχος παρά τσιπροκαμμένος σκοπιανοτσολιάς για μια καρέκλα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.