Γρεβενά: Πιστοποίηση συλλέκτη μανιταριών

18 Οκτωβρίου 2018
12:33
Κανένα σχόλιο

Στη δημιουργία σχήματος Πιστοποίησης για το συλλέκτη μανιταριών, αναμένεται να προχωρήσει  το Επιμελητήριο Γρεβενών, το οποίο καλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ή επαγγελματία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών να συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική διαδικασία..

Συγκεκριμένα αναμένεται να επιλεγούν  πέντε άτομα με τη διενέργεια κλήρωσης μεταξύ των συμμετεχόντων στη διαδικασία.
Οι συμμετέχοντες σ’ αυτή την πρώτη φάση της διαδικασίας πρέπει να είναι επαγγελματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Γρεβενών και ταμιακά ενήμεροι, η επιχείρησή τους να σχετίζεται με τοπικά προϊόντα ή εστίαση και να προκύπτει ενασχόληση με το αντικείμενο συλλογής μανιταριού.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Επιμελητήριο Γρεβενών έως την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 στις 2 το μεσημέρι, ενώ αιτήσεις και δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτά έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι στο email: [email protected].  Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο: 24620 85501
Η κλήρωση, που θα είναι ανοιχτή στους ενδιαφερόμενους, θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Γρεβενών.

ΠΗΓΗ ERT.GR

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.