kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Κριτική στο δήμαρχο Λ. Ιωαννίδη, από τους δύο νέους υποψηφίους για το δήμο Κοζάνης

22 Οκτωβρίου 2018
09:29

 

Το λόγο, στην χθεσινή λαϊκή συνέλευση της Ακρινής, έλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, Κ. Μιχαηλίδης ο οποίος άσκησε κριτική στον Λ. Ιωαννίδη για το θέμα της μετεγκατάστασης του χωριού, λέγοντάς του, σε γενικές γραμμές, ότι δεν έδειξε τη δέουσα σημασία στο συγκεκριμένο ζήτημα και πως θα έπρεπε να είχε ορίσει ένα άτομο να ασχολείται διαρκώς κι αποκλειστικά για το ζήτημα των μετεγκαταστάσεων Ακρινής & Ποντοκώμης. Από την πλευρά του, ο Ε. Σημανδράκος, που δεν έλαβε το λόγο στη λαϊκή συνέλευση, προτίμησε να τοποθετηθεί μέσω facebook, γράφοντας: #simandrakos #gia_tin_akrini μόνο δεν είπε ο δήμαρχος Κοζάνης. Το Μάιο του 2019 την απάντηση θα τη δώσουν ξεκάθαρα οι πολίτες του Δήμου….#dimos_kozanis #allagi_selidas”.

Η Χύτρα

 

10 σχόλια

  • Βαριά “μαθηματικά”… τι μας λες τώρα. Καλά είναι με δωρεάν συναυλίες στην πλατεία της Κοζάνης. Μέχρι εκεί είναι για το δήμο Κοζάνης. Άσχετα αν ο δήμος περιλαμβάνει Ακρινή και Ποντοκώμη. Δεν είναι για ευθύνες και βαριά μαθηματικά εκεί στο Δήμο Κοζάνης. Καμιά συναυλία δωρεάν, λίγο κρασί και τ’ αγόρι μου.

  • Βαγγέλη επειδή είναι κοντά τα Γρεβενά και πολλοί οι Γρεβενιώτες, είπαμε να μιλήσουμε στην κάλπη αλλά δεν έμεινες εδώ να δεις τί μαύρισμα θα έτρωγες. Για πες μας τί έκανες στα Γρεβενά άρα και τί θα κάνεις εδώ. Τον άλλο κύριο δεν τον ξέρω αλλά πιο συμοθητικος είναι.

    • Ο άλλος ο κύριος που λες ο Μιχαηλίδης δλδ τώρα νοιαστικε για την ακρινη δλδ εδώ δν νοιαζοταν για τους χωριανους του κάποτε κ τώρα τι θέλει ψηφω δν νομίζω ας κάτσει σπίτι του δν χρειαζόμαστε και άλλη καταστροφή ειδικά τώρα που γίνεται η μετεγκαταστασει της Ποντοκωμης δν τον θέλουμε γιατί ποτέ δν θα γίνουν οι υποδομές του καινούργιου χωριού όχι βέβαια ότι τ Ρα γίνονται αλλά λέμε.

  • ΚΑΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΑΣΕ ΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΡΕΠΑΝΙΩΤΗΣ.

  • ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ… ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.. ΑΝΤΕ Ο ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΣΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.