5o φιλικό Enduro Ελλησπόντου την Κυριακή 5/11

24 Οκτωβρίου 2018
06:02
Κανένα σχόλιο

Μια ιδέα που ξεκίνησε από το 2011 από μία παρέα Εντουράδων εμπνευσμένη από παρόμοιες εκδηλώσεις που συμμετείχαμε. Πώς να γίνει κάτι τέτοιο όμως μπορούμε άραγε; δεν είμαστε πολλοί δεν έχουμε λέσχη μοτοσυκλετιστών και πολλές άλλες απορίες που μας έκαναν να κάνουμε πίσω, αλλά αν υπάρχει θέληση τελικά πολλά μπορούν να γίνουν.

Την ιδέα μας αγκαλιάζει ο Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου και εντάσσει το Φιλικό Enduro Ελλησπόντου στις εκδηλώσεις του. Μετά από εκεί ξεκινάνε τα ωραία. Τον Σεπτέμβριο του 2011 το 1ο Φιλικό enduro Ell. είναι γεγονός. Τελικά είπαμε αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.

Φέτος το 5ο Φιλικό ENDURO Ελλησπόντου είναι πάλι εδώ Την Κυριακή 04-11-2018 και ώρα εκκίνησης 10:30πμ. Στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης με σηματοδοτημενες διαδρομές HOBBY και PRO καταστάσεις για απαιτητικούς αναβάτες που θα αγγίξουν τα 60χλμ. Στην μέση της διαδρομής θα υπάρχει ανεφοδιασμός για όσους το επιθυμούν. Απαραίτητες προϋποθέσεις για συμμετοχή στη βολτα πλήρες εξοπλισμό αναβάτη αυστηρά για την δική σας ασφάλεια και μοτοσικλέτες ENDURO ή MX σε καλή κατάσταση ελαστικών. Τέλος για όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό έπαθλο.

Συμμετοχή 10€

Πληροφορίες:
Παναγιώτης: 6942682718
Θεοδόσης: 6978081703
Παναγιώτης: 6986742637

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.