kozan.gr: Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, Κώστας Γκαντής, από την Κοζάνη: “Ό,τι και να σας πω εγώ για την απόφαση της αστυνομίας δεν έχει σημασία. Είναι προτιμότερο να προστατεύσουμε την εθνική μας. Δεν ξέρω τους λόγους που η αστυνομία πήρε αυτή την απόφαση. Και να ήξερα δε σας έλεγα». Δείτε τι απάντησε στην περίπτωση που η γειτονική χώρα «προκαλέσει» (Bίντεο)

27 Οκτωβρίου 2018
14:12

Την απόφαση της αστυνομίας, να μην επιτραπεί η είσοδος στο Κλειστό της Λευκόβρυσης, παρά μόνο σε όσους έχουν διαπιστεύσεις και προσκλήσεις, στο αυριανό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος στο χάντμπολ ανδρών με την αντίστοιχη ομάδα των Σκοπίων ,σχολίασε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Κώστας Γκαντής, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα Σάββατο 27/10, στο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. «Ό,τι και να σας πω εγώ για την απόφαση δεν έχει σημασία. Είναι προτιμότερο να προστατεύσουμε την Εθνική μας», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: «Δεν ξέρω τους λόγους που η αστυνομία πήρε αυτή την απόφαση. Και να ήξερα δε σας έλεγα. Και δε θέλω και να το μάθω». Δείτε επίσης στο δεύτερο βίντεο τι απάντησε σε ό, τι αφορά το ενδεχόμενο προκλήσεων από τη γείτονα χώρα.



7 σχόλια

  • Οι άσχετοι που λέγαν τις ανοησιες για το γιατί γίνεται ο αγωνα αυτός αύριο τώρα κατάλαβαν ή συνεχίζεται ο ψεκασμός;

    • Για ψεκασμούς ρώτα στη συγκυβέρνηση που ξεφτυλίστηκε στις Πρέσπες, έχουν εκεί κάτι ειδικούς ψεκασμένους με χρηματοδότηση από τον Σορος…

      • Άσχετο το ένα με το άλλο. Τι σχέση έχεις ένας αθλητικός αγώνας με τις Πρέσπες που μου μάθατε και το Σόρος. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας για σήμερα και πότε ξανα φασισμός

        • Έχει άμεση σχέση λόγω της φασιστικής συμφωνίας των Πρεσπών με χορηγό των Σόρος όπως ομολόγησε ο Υπουργός σας. Δώσατε το δικαίωμα στους σκοπιανούς να προκαλούν στους αθλητικούς αγώνες, δηλώνοντας “Μακεδόνες” απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τα κάνατε μαντάρα! Και μη ξεχνάς ότι το ’40 οι κομμουνιστές δεν ήθελαν το “ΟΧΙ”, αρνούνταν να πολεμήσουν και θεωρούσαν τους Γερμανούς συμμάχους τους!

  • Ο φίλος….καμαριαδης….ως τι βρίσκεται εκει?
    Θα περίμενε κανεις….τον Σημανδρακο…
    Δεν τον είδα σήμερα στα event της πόλης και ανησυχώ….

    • Εμείς που οργιζομαστε και ντροπιαζομαστε από όλα αυτά τα παραμύθια,
      Είμαστε φασίστες και ναζιστες αφου!!!!
      Τι οχι??
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αληθινοί τιμιοι και ανεξάρτητοι πατριώτες είμαστε πολλοι,αλλά επειδή είμαστε Έλληνες δεν μπορώ να φανταστώ υπό ποια σκεπή θα ενωθούμε και θα οργανωθουμε.
      Ελλάς Ελλήνων Χριστιανων.
      Πατρίδα θρησκεία οικογενεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.