Όταν η κα Ζεμπιλιάδου στη λαχτάρα της να αντιπολιτευτεί στην Περιφερειακή Αρχή, εκμηδενίζοντας το έργο του Περιφερειάρχη και του κάθε Αντιπεριφερειάρχη, χρησιμοποιεί μεθόδους που ο ίδιος ο λαός αποκήρυξε, ακόμη και ως ηχητικό άκουσμα, και δεν αντιλαμβάνεται ότι απευθύνεται σε νοήμον κοινό, τότε η πολιτική από ουσία μετουσιώνεται σε παρωδία.

Οι μύθοι του χθες κατέρρευσαν. Ο λαός θα κρίνει ποιους από εμάς θα οδηγήσει στο χθες ή στο αύριο. Η ετυμηγορία του άλλωστε, έβαλε τον καθένα μας εκεί που βρίσκεται μετά τις τελευταίες εκλογές στην Περιφέρειά μας.

Κι επειδή η κα Ζεμπιλιάδου «αυτοχρίστηκε» υποψήφια Περιφερειάρχης στο χώρο, να της ευχηθώ να συνεχίσει να παρευρίσκεται στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου για να μαθαίνει πως η αλήθεια αργά η γρήγορα κερδίζει το ψέμα και πως οι μύθοι καταρρέουν, στους οποίους έχει μεγάλη έφεση. Εμείς, θα είμαστε εκεί να την παρατηρούμε πως τους στήνει, εντρυφώντας στη μυθολογία, μιας και η τελευταία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.