Ανοιχτό διάλογο και οργάνωση Πανελλαδικής εμβέλειας σχεδιάζει ο μαθητής Γιώργος Τριανταφύλλου

1 Νοεμβρίου 2018
17:18

Η μόνη λύση για τα θέματα τα οποία μαστίζουν το κόσμο κατά τη δική μου άποψη είναι η κινητοποίηση αυτών , και κυρίως των νέων. Έχω σκοπό να σχεδιάσω μια ομάδα ειδικών , νέων, και όχι μόνο που με χαρακτήρα φιλικό και προσβάσιμο προς τους νέους θα καταφέρει να δώσει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα και καθημερινά ζητήματα που μας μαστίζουν και στη καλύτερη αποφυγή μη αναμενόμενων επιθυμητών συμβάντων, νομίζω πως όλοι οι νέοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί, όλοι οι νέοι έχουμε την ανάγκη να πάρουμε από ειδικούς τις απόψεις τους για να μπορέσουμε να χειριστούμε πολλές δύσκολες καταστάσεις. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρώτης διάσκεψης, που σκοπεύω να υπάρξει και πανελλαδική καθώς αξίζει να διεκδικήσουμε αυτά που ο κάθε ένας μας δικαιούται και μιλάμε πάνω στα θέματα της οδικής ασφάλεια , bullying , ελευθερίας λόγου, ψυχολογίας και όχι μόνο. Σίγουρα στη προσπάθεια αυτή θα υπάρξει η στήριξη κάποιου φορέα κρατικού η μη η και κάποιας οργάνωσης.

Γιώργος Τριανταφύλλου

11 σχόλια

  • Σωστοί οι προβληματισμοί σου, φίλε Γιώργο.Τα πάντα όμως είναι θέμα ιδεολογίας και παιδείας.
    Βάλε στο πλαίσιο των συζητήσεων της Ομάδας, ΜΟΝΟ τις αρχές και τις αξίες της Αρχαίας Ελληνικής παιδείας, όπως συμπληρώθηκαν και ολοκληρώθηκαν με τις διδαχές της Χριστιανικής Ορθοδοξίας και τότε θα δεις, πως σ’όλα τα θέματα, που επιγραμματικά θίγεις και όχι μόνο, υπάρχουν λύσεις, που θα αποτελούν οδηγούς για κάθε περίπτωση.

    Καλή Επιτυχία, πάντως, γιατί αξίζει μια τέτοια προσπάθεια !

      • ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΒΑΛΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΣΠΤΥΞΕΙΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ…ΠΡΟΧΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ

        • Καταλαβαίνουμε ότι ερχόμαστε σε αντίθεση με τους λογοκρατικούς ανθρώπους του καιρού μας. Δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε την πίστη με τη γνώση, γιατί ξέρομε πως άλλο αλήθεια και άλλο γνώση και πως η αλήθεια δεν αποδεικνύεται, αλλά αποκαλύπτεται. Και η Εκκλησία ακριβώς είναι η αλήθεια, η αλήθεια της ζωής, της οποίας οι πιστοί έχουμε μια άμεση αίσθηση, όχι με τις αισθήσεις ούτε με το νού, αλλά «δια της πίστεως» Επισκόπου ΚΟΖΑΝΗΣ Διονυσίου Ψαριανού, Επί πτερύγων ανέμων σελ. 20

          • Γι αυτο και η Ελληνικη Παιδεια τιμα ως προστατες της τους Αγιους τρεις Ιεραρχες που παντρεψαν την Αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια με την Ορθοδοξη Πατερικη παιδεια .

  • ……πως όλοι οι νέοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί……

    ΣΧΟΛΙΟ : Για να γίνει από όλους τους νέους αποδεκτός ¨ να σας καθοδηγεί¨ θα πρέπει να είναι αυθεντία. Ποιος μπορεί να είναι. ΕΝΑΣ ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΩΣ : «Εγω φως εις τον κόσμον ελήλυθα , ίνα πας ο πιστεύων εις εμέ εν τη σκοτία μη μείνη» . Κατά Ιωάννην 12,46
    Ποιος επιστήμων,πολιτικός, φιλόσοφος, κοινωνιολόγος, ιστορικός τόλμησε να πει τέτοια λόγια ;

      • Ελεησε πρωτος εσυ τον εαυτο σου και διαβασε πρωτα πριν κρινεις. Οχι αποψεις απο εδω κι απο εκει. Μελετησε Πατερικα κειμενα,μαθε την πιστη των προγονων σου,ψαξε και μετα. Αδιαβαστοι ολοι οσοι πετατε εξυπναδιστικες ειρωνιες πολεμωντας οσα δεν καταδεχθηκατε να μελετησετε.

        • “Τιμωρέ”…πίστευε οτι θέλεις…κάνε ότι θέλεις..άσε με να ζήσω ελεύθερος. Μακρυα απο την αλήθεια σου…ναι την μοναδική δικιά σου αλήθεια.

        • Στους προγόνους συμπεριλαμβάνει ας πούμε και τον Πλατωνα,τον Αριστοτέλη και τον Μέγα Αλέξανδρο; Μήπως γνωρίζεις κάτι για την πίστη τους;

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2018 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΦΗΒΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟΜΩΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΛΑΚΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΛΠ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΑΣ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.