kozan.gr: Όλα έτοιμα για το Λασσάνειο Δρόμο Κοζάνης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου – Τι δήλωσαν οι διοργανωτές (Βίντεο)

1 Νοεμβρίου 2018
22:47

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης διοργανώνουν: Αγώνα δρόμου 10 χλμ , Αγώνα δρόμου 5 χλμ και Περιπατητικό, μη αγωνιστικό και συμβολικό δρόμο 500 μ. , την Κυριακή 4/11.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ (Αφετηρία-Τερματισμός): Πλατεία Νίκης στην Κοζάνη, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης. ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: α) Αγώνα δρόμου υγείας 10 χλμ στις 11:00. β) Αγώνα δρόμου υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5 χλμ στις 11:15. γ) Περιπατητικού μη αγωνιστικού και συμβολικού δρόμου 500 μ. στις 12:30. Δείτε τι είπαν αναλυτικά ο πρόεδρος του συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, Ζήσης Μάρας, ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης κι ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας.

8 σχόλια

  • Και ως γνήσιοι Έλληνες της υπερβολής , έχουμε πέσει με τα μούτρα στις Αμερικανιές. Όπου γυρίζεις και κοιτάς , όπου διαβάζεις, μαραθώνιοι και ημιμαραθώνιοι, με το μεγάλο ποσοστό των συμμετεχόντων να περπατάνε βγάζοντας σέλφι στο Facebook. Και μην παρεξηγηθώ. Καλές είναι τέτοιες δράσεις. Αλλά θεωρώ ότι έχει παραγίνει και μάλλον αντίθετα αποτελέσματα θα έχουμε. Όποιος θέλει να τρέξει, μπορεί όποτε θέλει να τρέξει στα στάδια ή όπου αλλού θέλει. Γιατί πρέπει να αναστατωνεται κάθε τόσο και μια πόλη, να κλείνουν δρόμοι και να απασχολείται τόσος κόσμος;

    • Και κυριως γιατι ολοι μαζι και γιατι προβεβλημενα; περπαταμε καθημερινα. Γιατι τωρα αλλιως; ας παν αυτοι που θελουν να δειξουν κατι.

      • Είναι καλό να γίνονται που και που, για να προσελκύουν αυτούς που δεν έχουν επαφή με το τρέξιμο. Αλλά που και που. Η υπερβολή συνήθως έχει αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό λέω. Τώρα θεωρώ ότι είμαστε σε φάση υπερβολής. Πέσαμε με τα μούτρα , κοινώς, όπως κάνουμε συνήθως στην Ελλάδα. Πάμε από το ένα άκρο στο άλλο με ένα μακροβούτι και μια ανάσα.

  • Πόσο βλακεία και κομπλεξισμός υπάρχει!!!
    Θα γεμίσει η πόλη με χαμόγελα και υγεία!
    Εσείς κρυφτείτε στις σπηλιές σας!

    • Πόσο βλακεία δεν πάει. Πόση βλακεία μάλλον ήθελες να πεις. Και συμφωνώ απόλυτα. Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που έγραψα παραπάνω.

  • Μεγάλο ζόρι τραβάς εσύ. Όταν θα πάει για δουλειά αυτός εσύ θα ξεκουραστείς ή θα πάρεις καμιά αύξηση. Και αν είναι τόσο ξεκούραστα , γιατί δεν ασχολείσαι κι εσύ με τα κοινά ρε φίλε; Να σε ψηφίσουμε κι εμείς να ξεκουραστείς λίγο. Σαν κουρασμένος μου φαίνεσαι. Εμένα πάντως και τριπλά να μου έδιναν, δεν θα έκανα τον κόπο ποτέ να ασχοληθώ με τα κοινά, για να έχω τον κάθε …μην πω…καλή ώρα εσένα, να λέει ό,τι αηδία του κατέβει στο κεφάλι για μένα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.