Εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, επισκέφθηκε σήμερα το Fur Shopping Festival που διοργανώνει για 3η χρονιά ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.
Το 3ο Fur Shopping Festival αποτελεί ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκτίθενται δημιουργίες με τη συμμετοχή πολλών Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων που αναδεικνύουν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσελκύουν πλήθος εμπορικών επισκεπτών από 19 χώρες.
Στην επίσκεψή της η κα. Τελιγιορίδου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις δημιουργίες και να συνομιλήσει με τους διοργανωτές, τους εκθέτες και τους επισκέπτες, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την διοργάνωση και ευχόμενη καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις. Κατά το πέρας της επίσκεψης η Υφυπουργός δήλωσε:
“Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας διοργάνωση που πιστεύω πως θα βοηθήσει στην επανάκαμψη του κλάδου της γουνοποιίας. Εύχομαι καλές δουλειές στους εκθέτες και συγχαίρω τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας για τις δράσεις του.”