kozan.gr: Θ. Καρυπίδης, με σημερινή του δήλωση, για τη Συμφωνία των Πρεσπών: “Yπάρχουν σκιές σε αυτή τη συμφωνία, αλλά σε αυτή την χώρα δεν υπάρχουν προδότες” (Ηχητικό)

5 Νοεμβρίου 2018
13:35

 

Λίγο πριν ολοκληρώσει τη σημερινή του συνέντευξη στο Ελεύθερο ραδιόφωνο στους 99 fm  και την εκπομπή #Ελεύθερο Πρωινό, με την Βάσω Αννουλίδου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας χαρακτηριστικά:  “Yπάρχουν σκιές σε αυτή τη συμφωνία, αλλά σε αυτή την χώρα δεν υπάρχουν προδότες” . Aκούστε τι άλλο είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

28 σχόλια

  • Πατριωτισμός δεν είναι να αγαπάς την πατρίδα του άλλου και να ξεπουλάς τη δική σου, ή να ξεπουλάς τη Μακεδονία για τα αργύρια του Σώρρος. Αφού έγινε η δουλεία τώρα λέμε ότι υπάρχουν σκιές. Στις Πρέσπες όμως στην πρώτη σειρά χειροκροτητής!

  • Σε αυτή τη χώρα υπήρχαν πάντα προδότες και ιούδες, γι’αυτό καταντήσαμε έτσι. Άνθρωποι που βάζουν την καρέκλα πάνω από την πατρίδα. Που ξεπουλούν τη Μακεδονία για τα λεφτά του Σώρρος. Που ξεπουλούν τη ΔΕΗ, πετούν χιλιάδες εργάτες στο δρόμο και μετά προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι με προσλήψεις ορισμένου χρόνου από τον τοπικό πόρο της ΔΕΗ. Μα τι ειρωνία!

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ WEST ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΚΡΑΤΣΑ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΟ ΚΟΖΑΝGR Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΟΧΙ ΟΛΑ ΧΑΛΑΡΑ.ΚΑΝΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

  • υπήρξαν και άλλες φορές προδότες,αλλά σαν τους σημερινους(δεξιούς-αριστερούς)δεν νομίζω να έχουμε ξαναδεί…για τον ελληνικό λαό,δέν υπάρχει συμφωνία.

  • Καλά τώρα είναι αργά . Τόσα έργα τώρα θυμήθηκε να τα υλοποιήσει και όλα γινόνται για τις εκλογές . Τώρα για το θέμα των Σκοπίων εντάξει παραέγινε και όντως δεν μπορεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα είναι αργά . Το κυριότερο ότι νομίζει ότι ο κόσμος είναι τόσο χαζός που τώρα θα μαζέψει ψήφους 4 χρόνια που ήταν ;;;

  • Η μόνη σκιά σε όλα αυτά τα 5 χρόνια ήσουν εσύ. Δεν καταλάβαμε ούτε τι υλοποίησες , ούτε τι υποσχέθηκες , ούτε τι πρόσφερες. Κασαπιδάρα ρε δαγκωτό.

  • Την μια μέρα στις Πρέσπες ήσουν και την άλλη στον Τζιτζικώστα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται . Είσαι πολύ λίγος!!!

  • Ότι και να λες ότι και να κάνει ξεπούλησες τα πάντα . Δεν ξαναβγαίνεις μην κουράζεσαι άδικα. Καλύτερα να μην κατέβεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι.

  • Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Την πάτησες πλέον. Όταν στα έλεγαν εσύ έκανες τον πέντε έξι. Τώρα θα φύγεις για το καναλάκι σου . Αρκετά δεν μας πρόσφερες.

  • Καρύμπας προσκύνησες καλά στον Κοτζιά και δεν υπάρχει καμία σκιά. οι σκιές και οι ενοχές έχουν μείνει μόνο στην συνείδηση σου.

  • Σου πάει η αφίσα. θα βγάλεις και άλλες με δικές σου εκπομπές . Περιφέρεια δεν ξαναβλέπειςΤο βράδυ των εκλογών θέλω δω τις προβοσκίδες σας για να γελάω.

  • Καρυπίδη αν πήγαινες να δώσεις συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, δε θα σε άφηναν να κάνεις μονόλογο αλλά θα σε στρίμωχναν με ερωτήσεις ουσίας!

  • Θόδωρε η όλη στάση σου κατά την θητεία σου σε σχέση με όσα έλεγες είναι επιεικώς ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.
    Έχεις βάλει τον κόσμο που σε πίστεψε να σκέφτεται άσχημες ερμηνείες…

  • Αααααχαχαχαχαχαχαχαχα να ναι καλά ο άνθρωπος.Τώρα που έφυγε το χαμόγελο απ τα χείλη του κόσμου επιτελεί έργο ο αστειατρος.

  • ΩΡΑΙΑ ΑΦΙΣΑ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2019 Η ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ.Μ

  • Μπράβο στούς γράφοντες κατά του Περιφερειάρχη.
    Κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.
    Βέβαια με το αζημίωτο.
    Άλλωστε σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονται τα παπαγαλάκια!!!

    • Τα έμμισθα συριζοτρόλ μιλούν για παπαγαλάκια! Ήμαρτον! Σε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι εσύ, με το αζημίωτο βέβαια εκεί στο γραφείο που βολεύτηκες, όχι για πολύ ακόμα όμως…

  • Αυτό που έχει πλάκα είναι ότι ο ένας ανώνυμος απαντάει στο άλλο ανώνυμο σαν να γνωρίζονται. Μα πως αφού είναι ανώνυμοι ή μήπως όχι????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.