Η Τελετάρχης κι Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου έπραξε ανάρμοστα (της Τραϊανης Τσικρελη)

5 Νοεμβρίου 2018
13:15

Η διαμαρτυρία ενός συμπολίτη μας, όπως και κάθε πολίτη, είναι δημοκρατικό δικαίωμα. Παρουσία αστυνομίας, η Τελετάρχης κι Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου έπραξε ανάρμοστα, μη γνωρίζοντας όπως φαίνεται που σταματάει η αρμοδιότητα και η κατά αυτήν ΕΞΟΥΣΊΑ της. Δεν είναι άλλωστε και η μοναδική φορά, που ξεπερνά τα Όρια Εξουσίας που της έχουν δοθεί. Ντροπή σας, γιατί επιτίθεστε σε Νέο, πολίτη ΒΟΪΟΥ, άνευ λόγου. Για να υπερασπιστείτε προσωπικές σας φιλοδοξίες; Αληθεύει η μετάθεσή σας στην Περιφέρεια;

Τσικρελη Τραϊανη Διαχειρηστρια :Νεάπολη εν οίδα ότι

19 σχόλια

  • Όλα για την κουτάλα ποια ιδανικά και για ποια πατρίδα μιλάτε Μπράβο στο παληκαρι
    Μακάρι όλοι μας να αντιδρούσαμε ετσι

    • Ε οχι και μπραβο στον καθε αλλαζοντα και θρασυ που δε σεβεται. Ποτε αυτος θυμηθηκε την πατριδα του;τι εκανε γι αυτην; μονο για κομματικη αντιπαραθεση. Αλλα αυτη ειναι η τακτικη των γαλαζιων ειτε ειναι στην εξουσια ειτε ειναι στην αντιπολιτευση. Θρασος.

      • Ο Μουμουλίδης θυμήθηκε την πατρίδα όταν χειροκροτούσε τον Ζάεφ στις Πρέσπες; Θυμήθηκε ποιούς εκπροσωπεί και ποιοί τον εξέλεξαν; Τους ρώτησε; Τους σεβάστηκε; Πως λοιπόν απαιτεί σεβασμό; Όσο για τα περί κομματικών αντιπαραθέσεων και γαλάζιων, άστο δεν πείθεις. Η πλειοψηφία των Ελλήνων ανεξαρτήτως κομμάτων είναι κατά των Πρεσπών. Η πατρίδα είναι πάνω από τα κομματικά γραφεία που εκπροσωπείς!

      • ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΤΟΝ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΆ? ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΞΣΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?

  • Μάλλον νόμιζε οτι η παρέλαση είναι δική της μπράβο στον πολίτη έτσι όμορφα και χωρίς βρισιές για να αρχίσουνε να μαζεύονται ΟΛΟΙ τους (και οι τριακόσιοι).

      • Με τσαμπουκά στις αποφάσεις της κυβέρνησης χωρίς να λαμβάνει υπόψη τους πολίτες δε γίνεται δημοκρατία, παιδεία και πολιτισμός. Αυτό εξέφρασε ο νεαρός και μπράβο του. Μόνο στο ύφος του Μουμουλίδη είδα εγώ τσαμπουκά. Όταν απευθύνεις το λόγο ευγενικά βγάζεις τα γυαλιά ηλίου. Μου θύμισε άλλες εποχές…

  • ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
    Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΥΘΗΚΑΝ ΩΚΕΑΝΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΛΟΜΠΑΛΙΣΤΗ Ή ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ!
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

    • Ωραία. Αν τελείωσες με τις μπαρούφες σου, μπορείς να μου απαντήσεις σε μια απορία μου, αν θέλεις φυσικά:
      Εκείνες οι υπογραφές για τις ταυτότητες, που έκαναν πρωθυπουργό τον Κωστάκη τον Καραμανλή, μήπως ξέρεις που είναι; Οι ταυτότητες μετά από τη διακυβέρνηση της ΝΔ με Κωστάκη αναγράφουν το θρήσκευμα;

      • Μα δεν κατάλαβες καλά… οι ταυτότητες δεν άλλαξαν για να αφαιρεθεί το “χριστιανός ορθόδοξος”… άλλο θρήσκευμα ολίγων και εκλεκτών ήθελαν να κρύψουν!!!!!

  • Δεν συμφωνώ με την άποψη του δημοσιεύματος, ούτε με τους ως άνω σχολιαστές. Από το βίντεο τεκμαίρεται εύκολα ότι το συμβάν, αντίθετα με τα λεγόμενα, δεν ήταν απλά διαμαρτυρία, αλλά είχε χαρακτήρα επίθεσης (λεκτικής), και μάλιστα προσωπικής. Ως εκ τούτου, ο σωστός οικοδεσπότης έχει υποχρέωση (όχι προαίρεση) την προστασία του φιλοξενούμενού του. Από εκεί και πέρα, η νεότητα μπορεί να έχει ελαφρυντικά, αλλά δεν αθωώνει έναν άνθρωπο υπεύθυνο για τις ενέργειές του, και ας είναι και πολίτης Βοΐου (ούτε ο τοπικισμός δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει).

    Συγχαρητήρια στην κα εκπρόσωπο του οικοδεσπότη, καθώς στην πραγματικότητα όλοι θέλουμε θέσεις και αξιώματα για τις απολαβές και τη δόξα, ωστόσο τα αξιώματα αυτά έχουν και υποχρεώσεις, πολλές φορές ζόρικες όπου πρέπουν και συγκρούσεις, στις οποίες οι περισσότεροι αποφεύγουμε διακριτικά να εμπλακούμε ως δυσάρεστες καταστάσεις.

    Κατά τα άλλα όμως συγχαρητήρια και στον νεαρό που εξέφρασε την κριτική του προς ένα υψηλό πρόσωπο ανοιχτά και δημόσια, με την ευχή όμως οι νέοι να το πράττουν αυτό περισσότερο σε περιπτώσεις όπως η κακοδιαχείριση, οι ατασθαλίες και τα σκάνδαλα από τους πολιτικούς παράγοντες, και όχι να κρύβονται πίσω από τη σύνταξη του παππού ή του ΔΕΗτζή πατέρα, ή να τα ξεπλένουν όλα με μία σύμβαση ορισμένου χρόνου, οκτάμηνο κλπ., που τώρα σε προεκλογική περίοδο θα υπάρξουν άλλη μια φορά μαζικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.