kozan.gr: Κοζάνη: Μέλη της διαδικτυακής ομάδας “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” ανέγνωσαν και μοίρασαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, στην εκδήλωση για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με τους Μαραντζίδη, Αρμακόλα και Τζίμα (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Νοεμβρίου 2018
19:37

 

Μέλη της διαδικτυακής ομάδας “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” ανέγνωσαν και μοίρασαν ψήφισμα διαμαρτυρίας,  λίγο πριν ξεκινήσουν οι βασικές ομιλίες στην εκδήλωση για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με τους Μαραντζίδη, Αρμακόλα και Τζίμα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5/11 στη δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

 

 

39 σχόλια

  • Συγχαρητήρια και πάλιν και πολλάκις στα μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες».

    Κύριοι πανεπιστημιακοί ¨φωστήρες¨ δεν έχετε το δικαίωμα να ξεπουλήσετε κάτι που δεν σας ανήκει. Το όνομα και η Ιστορία της Μακεδονίας και οποιασδήποτε άλλης περιοχής της Ελλάδας δεν παζαρεύεται.
    Οι προσδοκίες θα αποδειχθούν προδοσίες.

  • Ολοφάνερη η προσπάθεια να επιβληθούν λόγω ..τίτλων!
    Ο Νίκος Μαραντζίδης (εκ των ομιλητών) σε άρθρο του «Η βαριά κληρονομιά του συλλαλητηρίου», Καθημερινή 14.1.2018, απαξιώνει τη αντίθετη άποψη, ενισχύοντας έτσι το παρανοϊκό θράσος των Σκοπιανών.
    Ο οδηγός σας, ο κ. Νίμιτς, θα σας επιτρέψει να ζητήσετε να γίνει δημοψήφισμα στην κοιτίδα της Δημοκρατίας ;

  • Ως γνωστόν οι «Πτολεμαίοι» είναι προσφυγικής καταγωγής, άρα ΔΕΝ είναι Μακεδόνες. Η μόνη ονομασία που έχει βάση είναι «Πτολεμαίοι ΜΗ Μακεδόνες». Αλλιώς έχουμε παραχάραξη της ιστορίας και διεκδίκηση της μακεδονικότητας από άσχετους…

    • Για άλλη μια φορά πέφτεις στην παγίδα της ημιμάθεις, ή το κάνεις εκ του πονηρού. Οι προσφυγικής καταγωγής είναι Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Ο Ελληνικός πληθυσμός εκεί είναι απόγονοι των Μακεδόνων μαχητών του Μεγάλου Αλεξάνδρου από αρχαιοτάτων χρόνων, και η ποντιακή γλώσσα πηγάζει από τα αρχαία Ελληνικά. Οπότε δεν δικαιούσαι να ομιλείς για παραχάραξη. Απο εκεί και πέρα κάθε Έλληνας και κάθε πολίτης της υφηλίου είναι ελεύθερος να αγωνίζεται για την αλήθεια. Και έπειτα υπάρχουν 100άδες έγκριτοι αρχαιολόγοι και ιστορικοί πανεπιστημίων του εξωτερικού που γελούν με τους αστείους ισχυρισμούς των γειτόνων και των εδώ σκοπιανοτσολιάδων όπως εσύ.

      • O πληθυσμός της Μικράς Ασίας και του Πόντου είναι απόγονοι των Μακεδόνων μαχητών του Μ. Αλεξάνδρου!!!!! Έτσι δημιουργήθηκε δηλαδή !!! Και μιλάς εσύ για ημιμάθεια!!!!!!!!! Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιους που έχουν να ανοίξουν βιβλίο από το Δημοτικό…

    • ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , μάλλον το αμφισβητείς, όπως αμφισβητώ και εγώ τον πατριωτισμό σου.

      Βέβαια θεωρείς τους Σκοπιανούς Μακεδόνες !!Πόση πλύση εγκεφάλου έχεις πάθει;

    • ΩΣ φΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ / Ή ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΡΟΥΪΟ(ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ) , ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ) ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΕΙΛΕ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

    • Στην εποχή του παράδοξου γιατί να μην συμβεί και αυτό;
      Πτολεμαίος Μακεδόνας αναζητεί τις χαμένες του πατρίδες στην Θράκη την Μικρά Ασία και τον Πόντο.
      Άλλωστε οι χαμένες πατρίδες , χάθηκαν από κάποιους πατριώτες που θεωρούσαν όλους τους άλλους προδότες .

    • Ντροπη σου να αναγνωριζεις τους Σκοπιανους ως Μακεδονες και να προσβαλεις τους Πτολεμαιους προσφυγες! Ντροπη! Δεν εισαι Ελληνας. Εισαι ασχετος κι αγροικος. Διαβασε.

    • Πόσο μίσος και πόση ειρωνεία. Είμαστε Υπερήφανοι Πτολεμαίοι Μακεδόνες Ελληνες Ορθόδοξοι και έχουμε στο πλευρό μας την Αγία Τριάδα και δεν φοβόμαστε κανένα παρά μόνο τον ΘΕΟ.

    • Είναι αρχαίοι Έλληνες, είναι αρχαίοι Μακεδόνες και στις τοπικές εκδηλώσεις είναι Έλληνες από τον Εύξεινο Πόντο. Δηλαδή ή 1 ή Χ ή 2. Παρόλα αυτά οι ελληνόφωνοι και τουρκόφωνοι χριστιανικοί πληθυσμοί του Πόντου πριν την ανταλλαγή δεν αυτοχαρακτηρίζονταν ως Πόντιοι.. είναι ότι θέλουν και ότι δηλώνουν. Πτολεμαίοι …………… και προσθέστε ότι θέλετε.

    • οταν υπάρχουν ανθρωποι που ακόμη και σήμερα έχουν μένος για τους προσφυγες ας μην δυσανασχετούμε για τη συμπεριφορα των ξενων χωρών απέναντι στην Ελλαδα.

  • Ολες αυτες τις μερες γραφατε και γραφατε και στο τελος δεν κανατε τιποτα.
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

      • Αυτοί μπορεί να πάνε στα Μπίτολα για να παίξουν το χαρτάκι τους και να βάλουν βενζίνη στο αμάξι τους αλλά φίλε έχουν την συνείδηση τους καθαρή με πατριωτισμό και αγάπη για τον τόπο και την μακεδονια που είναι μια άλλα μεγάλη

        • Τί είναι τα Μπίτολα; Δεν καταλαβαίνω τα σκοπιανά σου, πες το στα Ελληνικά, τη γλώσσα που μιλάμε οι γηγενείς Μακεδόνες.

      • Επιασες δουλειά πάλι συριζοτρολάκη με τα ψευδώνυμα “ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”,”Πέτρος Γληνέζεις”,”τρεναγιατηναγιασοφια” κλπ Γιατί δεν ήσουν στην Βιβλιοθήκη να μας τα πείς από κοντά; Φοβάσαι για τις αριστεροφασιστικές ιδέες σου; Ντρέπεσαι για αυτές και κρύβεσαι στην τρύπα σου;

  • «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» και ο καθένας όπως προσδιορίζεται και δικαίωμα του, αλλά μικρή η Πτολεμαΐδα και γνωριζόμαστε, και όσο και αν κάποιοι νομίζουν ότι θα κρυφτούν πίσω από το δήθεν ακομμάτιστο ας μην ξεχνούν ότι έχουν στο παρελθόν, και στο παρόν, εκτεθεί με ιδέες και δράσεις συγκεκριμένου συνδέσμου, αν ντρέπονται για αυτό πάλι δικαίωμα τους, αλλά για αφελείς ας μην ψάχνουν.

  • Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, συνδικαλιστές, παλαιοί σοσιαλιστές και ολίγον ποτάμι! Καλή φάση!

  • Άραγε αν κάποιοι ερχόντουσαν στην εκδήλωση των Πτολεμαίων με φυλλάδια υπέρ της συμφωνίας, θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση;

    • Στον Υμηττό εμπόδισαν την πραγματοποίηση εκδήλωσης του φορέα “Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία”. Να και η ανακοίνωση για το συμβάν.

  • Ακόμα περιμένουμε από τους φιλομακεδονες ταχατια να μας πουν….. Πόσοι από δαύτους ήταν και είναι ακόμα με τη χρυσή αυγή….. Αλλού ραααα τα μακριά από κόμματα και κουραφέξαλα….. Άιντε θα καρτερουμε πολύ ακόμα να πάρουμε απάντηση?

    • Ας μας εξηγήσει πρώτα ο βουλευτής του Σύριζα τι εννοεί με την φράση του “ο εμφύλιος δεν τελείωσε”. Επίσης να μας εξηγήσετε γιατί το ΚΚΕ την εποχή του ηρωϊκού “ΟΧΙ” ήταν ενάντια στην αντίσταση προς του Γερμανούς και αρνούνταν να πάρουν τα όπλα, ενώ όταν ο Στάλιν και ο Χίτλερ έπαψαν να είναι σύμμαχοι, δημιουργήσατε το ΕΑΜ και κάνατε συμφωνία με τους Βούλγαρους:

      ΑΡΘΡΟΝ 10ον. Το ΕΑΜ, το ΚΚΕ και ο Ε.Λ.Α.Σ. αναλαμβάνουν να σχηματίσουν μίαν Διεθνή Μακεδονίαν μετά το τέλος του πολέμου.

      ΑΡΘΡΟΝ 11ον. Κατάργησις συνόρων μεταξύ Βουλγαρίας – Ελλάδος και Σερβίας.

  • Το «κατάμεστο» ( ? χαχα) αμφιθέτρο, περιελάμβανε και αρκετό κόσμο που παρασύρθηκε από την σχετικά ουδέτερη και παραπλανητική αφίσα για τον απλό κόσμο, που πήγαν γιατί νόμιζαν πως η εκδήλωση ήταν κατά της συμφωνίας και φυσικά αποχώρησαν…..

  • Η εκδήλωση ήταν μια πελώρια πατάτα επι της ουσίας και ξεβράκωμα για την κυβέρνηση και τα εξαπερυγά της.
    ΄Κανένας απο τους τρείς ομιλητές δεν μίλησε για την ίδια τη συμφωνία.
    Ο πρώτος ομιλητής απ το αγαπημένο think tank της πρεσβείας μας είπε 1)Οτι όλοι τη λεν Μακεονία.Eνω στην πραγματικότητα και η ΕΕ και ο ΟΗΕ αναγνωρίζουν FYROM 2)Οτι όσοι δεν συμφωνούν μαζί του είναι αδαείς.3)Οτι χωρίς το τυράκι της ένταξης σε εε νατο η Ελλάδα δεν έχει άλλους τρόπους άσκησης πολιτικής,λες και οι διεθείς σχέσεις δεν υπάρχουν π.χ. στην Ασία 3)Οτι είναι το ίδιο οι διαπαργματεύσεις με την υπογραφή συμφωνίας.
    Ο δεύτερος ομιλητής μας κατέκλυσε με ενα σωρό σκόρπιες πληροφορίες και εικασίες για το γεωπολιτικό περιβάλλον.Για μια στιγμή κοιταξα κάτω απ το καθισμα μήπως είναι κρυμμένος κανένας Ρώσος να μου δώσει λεφτά….Στην ουσία προσπάθησε να κρύψει την προδοσία πίσω απο τα θέλω των αμερικανών.
    Ο Μαραντζίδης έκλεισε με μια βιωματική μπαρούφα να γλύφει τον Τσίπρα οτι πρέπει να πάρει Νόμπελ ειρήνης.Ελπίζω να φανούν μεγαλόθυμοι οι συριζαίοι και να του δώσουν μια θέση στο επικρατείας.
    ΥΓ Η βιβλιοθήκη ήταν προτ’ογνωρα αστυνομοκρατούμενη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.