Δ. Λαμπρόπουλος στο kozan.gr μετά την επαφή του με τον Περιφερειάρχη για το θέμα των προσφύγων στη Nεάπολη: “Μέχρι το βράδυ θα με ενημερώσει. Φάνηκε προβληματισμένος διότι άλλη πληροφόρηση είχε κι αυτός”

6 Νοεμβρίου 2018
16:10

 

“Μέχρι το βράδυ θα με ενημερώσει. Φάνηκε προβληματισμένος διότι άλλη πληροφόρηση είχε κι αυτός”, ανέφερε, πριν από λίγο, μιλώντας στο kozan.gr, ο δήμαρχος Βοΐου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος σχετικά με την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία της Νεάπολης μετά από τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για την ύπαρξη νέου εγγράφου του στρατού στο οποίο αναφέρεται η εγκατάσταση 200 κοντέινερ και 800 προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Πόρτη. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, η Περιφέρεια αναμένεται να προχωρήσει και σε σχετική ανακοίνωση, όταν υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο, που θα εξηγεί τι πραγματικά ισχύει κι αν τελικά υπάρχει ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στην περιοχή της Νεάπολης (ή όλα αυτά είναι απλά στο πλαίσιο το διερευνητικό),  ενώ εκπρόσωπός της αναμένεται να βρεθεί αύριο το μεσημέρι στη Νεάπολη, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Καληνύχτα !
    Άντε στο Λουκόμι..
    Κι άσε μας στην ησυχία μας.
    Και μην ανυσυχείς..
    Θα τον βρούμε τον δρόμο μας.

  • Πλήρης απαξίωση των αυτοδιοικητικών απο την κυβέρνηση. Κάνουν ότι γουστάρουν, χωρίς να ενημερώνουν κανένα. Κι εσείς τους χαιδεύετε και τρέχετε να φωτογραφηθείτε μαζί τους όταν επισκέπτονται τους “ιθαγενείς”. Γιατί έτσι μας αντιμετωπίζουν, ως ιθαγενείς!

  • Μέχρι να ξεμπλεξουν από το ποιος ειδοποίησε ποιον και με τι είδους έγγραφο αυτοί οι δύο οι άλλοι από Αθήνα θα έχουν παρκάρει δήθεν προσωρινά 800 λαθρομεταναστες και στην Νεάπολη μετά τους επενδυτές που έστειλαν στα Γρεβενά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.