kozan.gr: 14 υποψήφιοι, μέχρι στιγμής, για τη Ρ. Σπυρίδου, που συνεχίζει τις επαφές για την υποψηφιότητά της στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού

6 Νοεμβρίου 2018
22:56

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου η Ρ. Σπυριδου αναμένεται να ανακοινώσει, επισήμως,  με δελτίο τύπου, την υποψηφιότητά της για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, αναφέροντας και συγκεκριμένη ημερομηνία για την παρουσίαση του ονόματος του συνδυασμού της, καθώς και κάποιων υποψηφίων. Μέχρι στιγμής 14 πρόσωπα έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό της, ενώ η ίδια συνεχίζει τις επαφές για την περαιτέρω στελέχωσή του.

Η Χύτρα

 

12 σχόλια

  • Σπυρίδου μπορεί νάσαι απο τον Βαθύλακο αλλά τι σχέση εχεις εσύ με τον Δήμο μας;Εχεις εστω πιεί ποτέ καφέ στα Σέρβια;Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά ο Δήμος μας δεν είναι πανηγύρι για να τον επισκεφθούμε.Όσο καλή και χρυσή νάσαι,ΕΛΕΟΣ.

    • Και οι Βαθυλακιώτες θέλουν Βαθυλακιώτισσα, οι Κρανιδιώτες Κρανιδιώτη…
      Οι σοβαροί άνθρωποι θέλουν μια καλή υποψηφιότητα.
      Η Ρ. Σπυρίδου είναι άξιος άνθρωπος !!

  • Άλλο πράγμα η δημοσιογραφία και άλλο η πολιτική. Μη παρασύρεστε από την αναγνωρισιμότητα της tv. Καλός δημοσιογράφος είναι αυτός που διαχειρίζεται σωστά τη γλώσσα, είναι διερευνητικός, ανιχνεύει την είδηση και την επικαιρότητα αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Στην πολιτική για να έχεις διάρκεια απαιτείται συνέπεια λόγων και πράξεων. Διορατικότητα και υπευθυνότητα. Η μετάβαση από τι ρόλο του δημοσιογράφου στο ρόλο του πολιτικού είναι κατηφορική και κακοτράχαλη. Από κριτής γίνεσαι κρινόμενος. Εκεί είναι που απέτυχαν πολλοί και σήμερα διαμαρτύρονται για την κριτική που τους ασκείται.

    • Και από πρόσωπο αγαπητό στο κοινό, ξαφικά μεταλάσσεσαι και στοχοποιείσαι, με σφοδρή κριτκή για κάθε σου επιλογή. Ο ρόλος αντιστρέφεται και πολλοί δε μπορούν να το διαχειριστούν και να το αντέξουν.

  • Απορώ με όσους σχολιάζετε !!! Τόσο καλά την γνωρίζετε ? Έτυχε να συνεργαστω μαζί της αρκετές φορές . Άψογη επαγγελματίας . Απ’ τις λίγες φορές που λες ( επιτέλους κάποιος που ξέρει να δουλεύει). Αγωνίστρια , αντικειμενική και πανω απ’ όλα με όραμα . Ένα έχω να πω άσχετα με το αν εκλεγεί η όχι . Μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο Δήμο . Απ’ όποια μεριά κι αν είναι μπορεί να βοηθήσει και γι’αυτό βάζω υπογραφή έχοντας πλήρη γνώση των λεγομένων μου …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.