kozan.gr: Τροχαίο με σύγκρουση τριών αυτοκινήτων, στο δρόμο Κοζάνης – Αργίλου – 2 τραυματίες (Bίντεο & Φωτογραφίες)

6 Νοεμβρίου 2018
23:52

 

Τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, σημειώθηκε  λίγο πριν τις 23:00 στο δρόμο Κοζάνης – Αργίλου, πριν το εργοστάσιο του Kουκουτάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr το ένα από αυτά επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα,  χτυπώντας το  στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει  σε κολόνα φωτισμού και το πρώτο όχημα,  αφού συγκρούστηκε – ελαφρά – και με τρίτο όχημα, στη συνέχεια κατέληξε εκτός του κεντρικού δρόμου. Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, μεταφέρθηκαν δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας ηλικίας περίπου 42 ετών (του αυτοκινήτου που προσέκρουσε στην κολόνα και φέρεται να είναι περισσότερο τραυματισμένος) κι ένας ηλικίας περίπου 28 ετών ο οποίος είναι ελαφρότερα τραυματίας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.