kozan.gr: Επέκταση του προγράμματος διαλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο Κοζάνης (Bίντεο)

12 Νοεμβρίου 2018
22:24
Κανένα σχόλιο

 

Την επέκταση του προγράμματος διαλογής βιοαποβλήτων συζήτησε στη συνεδρίαση της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου 2018, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Το έργο με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Κοζάνης αποτελεί την β’ φάση του προγράμματος και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στις 110.000,00 ευρώ.

Όπως υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης, Ιωάννης Γρηγοριάδης, εισηγητής του θέματος στη συνεδρίαση, «Είναι η επόμενη φάση του προγράμματος που διενεργείται στον δήμο μας. Στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα θα προστεθεί μία ακόμη μεγάλη συνοικία της πόλης, περίπου διακόσια πενήντα νοικοκυριά στη συλλογή των βιοαποβλήτων, όπως επίσης και μία μεγάλη Τοπική Κοινότητα για βγάλουμε ταυτόχρονα τα συμπεράσματα πως μπορεί να λειτουργήσει το πρόγραμμα και έξω από την πόλη».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.