Κ. Μιχαηλίδης: “Οι αποφάσεις του δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης λαμβάνονται για να εκτελούνται και όχι για να κρατούνται στο συρτάρι” – Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης

15 Νοεμβρίου 2018
14:01

 

Συναντήθηκα σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης Γιώργο Χριστοφορίδη μετά το θέμα που προέκυψε με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας. Στις 27.11.2017 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης αποφάσισε να καταβληθούν σε χρηματικό αντίτιμο τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, που δεν έλαβαν οι υπάλληλοι του Δήμου για τα έτη 2012-2016 (5 έτη). Η απόφαση δεν ήταν κάποιο «δώρο» προς τους εργαζόμενους, παρά απλή συμμόρφωση του δήμου στις διατάξεις του Ν.4483/2017 (άρθρο 97). Όπως μου ανέφερε ο Πρόεδρος, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης κοντεύει να κλείσει ένα χρόνο ζωής αλλά παραμένει ακόμη ανεκτέλεστη. Αυτή είναι η συνέπεια των λόγων της σημερινής δημοτικής αρχής, για την οποία, δεν χάνει ευκαιρία, να καμαρώνει; Γιατί εμπαίζει τους υπαλλήλους της; Συνιστούν υπεύθυνη στάση οι δικαιολογίες που ακούστηκαν από το δήμαρχο Κοζάνης; Συμμερίζομαι τα εύλογα αιτήματα των υπαλλήλων και σε ό,τι με αφορά θα είμαι κοντά τους σε ό,τι μου ζητηθεί και σχετίζεται με δίκαιες κι αυτονόητες διεκδικήσεις.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.