To site kalpi19.gr, που είχε γράψει πρώτο για την επίσημη υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη στην Περιφέρεια, ισχυρίζεται πως “Δεν «τραβάει» ο Καρυπίδης στην Δυτική Μακεδονία”

15 Νοεμβρίου 2018
21:54

To site kalpi19.gr, που είχε γράψει πρώτο για την επίσημη υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη στην Περιφέρεια, ισχυρίζεται πως “Δεν «τραβάει» ο Καρυπίδης στην Δυτική Μακεδονία”. Aκολουθεί το δημοσίευμα:

“Σε δεινή κατάσταση βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο των περιφερειακών συμβούλων του, γεγονός που προκαλεί τρομερή ανησυχία στην Κουμουνδούρου, καθώς η επιλογή τους για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την μια πλευρά δεν έχει αρχίσει τις διεργάσιες κατάρτισης του ψηφοδελτίου του, καθώς δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι είχαν ταχθεί στο «πλευρό» του στις περιφερειακές εκλογές του 2014, θα είναι εκ νέου υποψήφιοι μαζί του ή θα αποσυρθούν από την πολιτική σκηνή, όπως δήλωσε ο ίδιος στην τελευταία προσυνεδρίαση της παράταξής του.

Παράλληλα εικόνα αποσύνθεσης δείχνουν τα σενάρια για μεταγραφές στελεχών της παράταξης Καρυπίδη στο αντίπαλο «στρατόπεδο» του υποψηφίου της ΝΔ για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, όπως η περίπτωση του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καστοριάς, Σωτήρη Αδαμόπουλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέλεθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο «πλευρό» του «γαλάζιου» υποψηφίου.

Το επιτελείο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς συζητήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη, προκειμένου να κλείσει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους και να προβεί σε ανακοίνωσή του στο εγγύς μέλλον, γεγονός που όλα δείχνουν ότι θα καθυστερήσει.

Εν τω μεταξύ την αμήχανη κατάσταση  στην οποία βρίσκεται ο περιφερειάρχης έρχονται να εντείνουν και οι πληροφορίες, βάσει των οποίων το επιτελείο του Γιώργου Κασαπίδη, εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην στελέχωση του συνδυασμού του, στο οποίο θα συμπεριληφθούν κατά βάση νέοι άνθρωποι, με ισχυρό έρεισμα στην τοπική κοινωνία.”

33 σχόλια

  • Τον πήραν χαμπάρι και στον Σύριζα ότι δεν τραβάει και έχουν αρχίσει να σκέφτονται να αποσύρουν την στήριξη. Παραιτήσου όσο είναι καιρός γιατί θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών αν κατέβεις.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει πλέον ότι δεν βαράει μια. Φρόντισαν οι ημέτεροι για αυτό. Καληνύχτα Καρύμπα μόλις σε έστειλαν στο καναλάκι σου.

  • Μετά από όλα έκανε και αυτός και το δήθεν επιτελείο του που είναι για γερές σφαλιάρες δεν πρόκειται να πάρει ούτε 3%. Τα ακούτε εκεί στο Σύριζα. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου και ζει στον κόσμο του και αυτός και το επιτελείο του.

  • Όλα τελικά δείχνουν ότι ο Καρύμπας θα χάσει πανηγυρικά γιατί δεν έχει κανέναν σοβαρό μαζί του. Ο κασαπίδης εργάζεται αθόρυβα και μεθοδικά και νικήσει άνετα με άτομα που είναι νέα και έχουν όρεξη για εργασία.

  • Θέλω να δω τις προβοσκίδες σας το βράδυ των εκλογών που θα χάσετε. Το επιτελείο να δημοσιεύσει φωτο με τις φάτσες σας. Ο λαός έχει ανάγκη από γέλιο.

  • Πρός όλους του Συριζαίους μακριά από τον Καρύμπα είναι κλεισμένος στο χρονοντούλαπο και θα πάει πίσω στο καναλάκι του.Τον έκλεισε πλέον ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας.

    • Ενώ οι συριζαίοι είναι κλεισμένα στον πάνθεον των ηρώων !
      Όπου πάει αυτός, θα πάνε κι αυτοί, δηλαδή στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας !

  • Ο καρυπίδης αποδείχθηκε πολύ λίγος ως Περιφερειάρχης . Όσο για το επιτελείο αυτοί όλοι είναι ένα μάτσο αυλοκόλακες που κοιτάνε πως θα φάνε κανένα κοκκαλάκι μπας και λιγδώσει το αντερό τους . Με αυτούς όχι Περιφερειάρχης ούτε κλητήρας περιφέρειας δεν πρόκειται να βγεί. Κρίμα που στηρίζεται σε τέτοιους ανάξιους συμφεροντολόγους.

  • Γιατί έπρεπε να το γράψει το site kalpi 19 να το καταλάβουμε Ο ένας έχει λίστα αναμονής καμιά 150 νοματεους και ο άλλος ψάχνει στα αζήτητα. Όπως έστρωσαν έτσι και θα κοιμηθούν λέει ο πανσοφος και κυρίαρχος λαός.

  • Η αλήθεια είναι ότι θα είναι ιδιαίτερα γραφικός σαν αντιπολίτευση και θα ζητεί παραιτήσεις. Ο άνθρωπος που πούλησε την Μακεδονία και δεν παραιτήθηκε θα ζητεί από τους άλλους να παραιτηθούν !!!!!! Θα πέσει πολύ γέλιο

  • Ενω ο Κασαπιδης τραβαει? απο βουλευτης περιφερειαρχης?
    Ολα τα κομματοσκυλα τον περιτρυγυρίζουν μυρισαν Νικη σιγα τα άτομα που εχει .Μετα τα ιδια και χειροτερα θα πειτε και γιαυτον οπως είπατε και για τον ΔΑΚΗ

  • Ας τρεχει τωρα ο εθελοντης και η εκλεχτη του στην καστορια που ενω ειναι ντουβαρια και δεν εχουν ιδεα απο τοπικη αυτοδιοικηση εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων,ειστε το απολυτο μηδεν,θα φατε φουμο στις εκλογες.

  • εγω παντως θα τον ψηφισω για να σας την σπασω!! ελεος πια!! ο καθενας με το κοντο του και το μακρυ του εδω μεσα!! ατε βγειτε με ονομα να σας δουμε πιοι ειστε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.