Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης: Πρόσκληση προς φορείς για την διάθεση των «Χριστουγεννιάτικων Οικισμών», στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

16 Νοεμβρίου 2018
12:32

Ο Δήμος και ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων, σχεδιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης θα τοποθετηθούν δύο μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια για τον Άη Βασίλη και το ταχυδρομείο του. Σπιτάκια θα τοποθετηθούν επίσης στον κεντρικό πεζόδρομο.

Με στόχο την αρτιότερη οργάνωση και τον αποτελεσματικότερο προγραμματισμό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς (πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, ΜΚΟ, σύλλογοι ΑμΕΑ και κοινωφελών σκοπών) να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του ΟΑΠΝ ή να την στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με τη σημείωση «Για τους Χριστουγεννιάτικους Οικίσκους» ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2461029843 (πληροφορίες κα Νίκη Λιάκου). Στην αίτηση πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου φορέα, ο σκοπός της δράσης καθώς και οι ημερομηνίες και ώρες χρήσης. Επισημαίνεται ότι στους συλλόγους θα διατίθενται τα σπιτάκια στον πεζόδρομο και η χρήση προορίζεται αυστηρά για κοινωφελείς σκοπούς και όχι για εμπορική δραστηριότητα.

2 σχόλια

  • Στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης θα τοποθετηθούν δύο μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια για τον Άη Βασίλη και το ταχυδρομείο του.

    Αλλοίωση νοήματος των Χριστουγέννων
    Του Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    Η αλλοίωση συμπληρώνεται με την εισβολή μιας άσχετης με τα Χριστούγεννα φιγούρας, του λεγομένου «Αϊ-Βασίλη», που εμφανίζεται ως ένας ευτραφής γεροντάκος με κόκκινη αμφίεση, ο οποίος έρχεται από τον Βορρά και μοιράζει δώρα, μια μυθοπλασία, που μαγνητίζει τη φαντασία μικρών και μεγάλων. Στην ουσία είναι μια φοβερή παραποίηση της υπέροχης μορφής του σοφού οικουμενικού διδασκάλου Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, ο οποίος κήρυξε το Ευαγγέλιο του Χριστού, απαλύνοντας τον ανθρώπινο πόνο με πρωτοποριακά έργα αγάπης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.