kozan.gr: Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη Τόπος να Ζεις – Σκουπίδια έξω από τους κάδους στις οδούς Αρχελάου & Πολυζούλη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

19 Νοεμβρίου 2018
10:57

 

Κοζάνη Τόπος να Ζεις.  Σκουπίδια έξω από τους κάδους στις οδούς Αρχελάου & Πολυζούλη.


19 σχόλια

  • ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ; Ο ΔΗΜΟΣ Ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ; ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ….

    • Εσύ εξυπνάδες νομίζεις ότι λες τι φταίνε οι πολίτες δν κατάλαβα κ ρωτάς κιόλας, αν ο δήμος είναι ανύπαρκτος σε όλα δν φταίμε εμείς η μήπως πρέπει να μην βγάζουμε τα σκουπίδια στους κάδους εσύ έτσι κάνεις λέω εγώ τώρα??????? Τα κρατάς μέσα μέχρι να αποφασίσει ο δήμος να τα μαζέψει?

    • Ο Δήμος που είναι; Δεν έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους δημότες ότι αδυνατεί να κάνει αποκομιδή ώστε να μη πετούν σκουπίδια και ξεχειλίζουν οι κάδοι; Τα δημοτικά τέλη όμως έρχονται πάντα στην ώρα τους!!

  • ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΓΩ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ!!!!
    ΝΑΙ ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ Ή ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ….

    • Ωραία εξυπνάδα βρε εποιδη ο δήμος είναι ανίκανος να κρατήσουμε τα σκουπίδια στο σπίτι μας μέσα να βρωμίσει το σπίτι δλδ τι λέμε τώρα αν είναι δυνατόν, ότι φταίμε εμείς για αυτήν την κατάσταση πλάκα μας κάνεις.

    • Μήπως να τους βοηθήσουμε να τα μαζέψουν κιόλας μην κουράζεται ο δήμος δλδ κρίμα είναι έχει πολλά να κάνει.

  • ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΕΣ !!
    ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΆΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ .

  • Βρε παιδες δεν εχετε καταλαβει τι παιζει ακομη εδω με σχολιαστες που παιρνουν το μερος της δημοτικης αρχης για οτιδηποτε. ακομη δεν καταλαβατε. λεει κατι ο μαλουτας του την πεφτουν, λεει κατι ο σημανδρακος του την πεφτουν λεει κατι ο μιχαηλιδης του την πεφτουν λενε κατι οι πολιτες τους τις πεφτουν. ε αφηστε τους τους ανθρωπους τους αλανθαστους αφου ειναι τελοιοι αφηστε τους στην κοσμαρα τους

  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΜΊΣΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ …ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΛΑΟΥ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ

  • Η Κοζάνη παίζει να είναι η καθαρότερη πόλη της Ελλάδας και το παραδέχονται όσοι έρχονται από αλλού. Τα υπόλοιπα σχόλια είναι μόνο για πολιτική…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.