Πτολεμαΐδα: Η μέθοδος για τον Διαβήτη φέρνει ανέλπιστες συνεργασίες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

20 Νοεμβρίου 2018
15:18

Διεθνή απήχηση έχει η πρωτοποριακή μέθοδος για τον Διαχωρισμό των Διαβητικών τύπου 2, την οποία παρουσίασε σε Παγκόσμιο Συνέδριο Υγείας πρόσφατα στην Ινδία, η ομάδα των γιατρών με επικεφαλής τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Κωνσταντίνο Δολιανίτη, με τον τελευταίο να ενεργεί άμεσα για τη δημοσίευση του άρθρου σε έντυπο, ώστε, να κατοχυρωθεί η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος, για να  γίνει ευρέως γνωστή και αποδεκτή από την Επιστημονική κοινότητα. Εν τω μεταξύ, η ομάδα δέχεται  ανέλπιστες  προτάσεις συνεργασίας  από Ιατρικά και Ερευνητικά κέντρα, εντός κι εκτός Ελλάδας, και  τη συμμετοχή γιατρών πολλών ειδικοτήτων, με την πλέον ενδιαφέρουσα εκείνη του Αττικού Νοσοκομείου Αθηνών, οι οποίες, ίσως ανοίξουν νέους  δρόμους  διερεύνησης του Διαβήτη. Παρά το γεγονός, ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός, ο οποίος πρόκειται να επισκεφθεί σύντομα το Νοσοκομείο Πτολεμαίδας, απέδειξε έμπρακτα τη στήριξη του στο πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα ενός Περιφερειακού Νοσοκομείου του ΕΣΥ, εν τούτοις οι γενικότερες συνθήκες που επικρατούν, με τις ελλείψεις σε δυναμικό και σε υποδομές, δεν υπόσχονται θετικές εξελίξεις άμεσα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

2 σχόλια

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ και πάλιν και πολλάκις στον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Κωνσταντίνο Δολιανίτη.

  • Ανέλπιστες προτάσεις.. και στο τέλος του κειμένου οι εμμονές. Ας αποδείξετε ότι υποστηρίζεται το ΕΣΥ χωρίς τελείες και περισπωμένες όπως και να αποδείξετε στο Νομό Κοζάνης ότι προσφέρετε υποτυπωδώς τις προβλεπόμενες ιατρικές υπηρεσίες που σας πληρώνουμε ως διευθυντές και μετά δημοσιεύστε για να περάσετε από την βάσανο της ιατρικής κοινότητας. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλει μεγάλες προσωπικότητες όχι μεμψίμοιρους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.