Τι απαντά, με σημερινή του δήλωση, στο kozan.gr, ο Παναγιώτης Πλακεντάς, σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας

20 Νοεμβρίου 2018
20:12

 

«Ακόμα σκέφτομαι δεν έχω πάρει τις οριστικές μου αποφάσεις. Ακόμη μιλάω, βλέπω ανθρώπους. Τα σενάρια είναι τρία: υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας ή υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον Θοδωρή Καρυπίδη ή να πάω στο σπίτι μου». Αυτή ήταν η απάντηση του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά, σε ερώτηση του kozan.gr

16 σχόλια

  • Κ.πλακετα αν το βγάλετε σε δημοψήφισμα μάλλον ο λαός της Εορδαίας θα σας στείλει σπίτι..Αφήστε έχετε κάνει ήδη αρκετά άσχημα πράγματα για την Εορδαια από όλες τις θέσεις που κατέχετε μέχρι τώρα. Αρκετά ήρθε η ώρα να αποφασίζεται αν θέλετε να πάτε μόνο σας σπίτι ή να σας στείλει εκεί ο λαός της Εορδαίας.

  • Μας έχουν κουράσει οι επιθυμίες του επαγγελματία πολιτικού ο οποίος είναι υπερεκτιμημενος και βαδίζει πάντα εκ του ασφαλούς.

  • Εγώ περιμένω τώρα από το σαιτ , το οποίο το έχω επαινέσει πολλάκις (πολλές φορές…όχι τον υπουργό…. χαχα) να ρωτήσει με τη σειρά του και τον κ. Ζαμανίδη, τι θα κάνει!!!!Γιατί από τι καταλαβαίνω παίζουν κρυφτούλι μεταξύ τους και περιμένει ο ένας τον άλλο. Αφήστε που ο δήμαρχος του οποίου δεν είμαι υποστηρικτής, σε εκλογικά θέματα είναι μεγάλη γάτα (και από τα χρόνια του στο δήμο αγ. παρασκευής) αν τελικά αποφασίσει να κατέβει…. δεν χάνει. Ίδωμεν. Όσο για τις επιλογές του Παναγιώτη??? για το καλό του προτείνω κουρτίνα 3

    • Ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής του δημάρχου, αλλά αν βγει ξανά, αυτή η πόλη έχει γράψει το τέλος της. Δεν έχω ακούσει ούτε μια καλή κουβέντα για τον συγκεκριμένο, οπότε ελπίζω οι πολίτες της Πτολεμαϊδας να προσέξουν τι θα ψηφίσουν. Τώρα, όσον αφορά τον κύριο Πλακεντά, το δίλημμα του Δήμος ή Περιφέρεια δείχνει οτι δεν καίγεται απόλυτα για την κατάσταση του δήμου Εορδαίας. Σίγουρα έχει πολλές πιθανότητες να βγει, αλλά θα είναι δραστήριος για το καλό της πόλης;

    • η γάτα που λες νόμιζες ότι η Πτολεμαίδα είναι σαν τα 4 χωρια που ήταν δήμαρχος και το έπαιζε σουλτάνος.

      Πήγε και στην Πτολεμαΐδα να κάνει το σουλτάνο και νόμιζε ότι πρέπει να κάνουν όλοι ότι λέει αυτός και ιδού τα αποτελέσματα.

      Δεν θα ακούσεις πουθενά καλή κουβέντα.

      Η διοικηση ενός μεγάλου Δήμου θέλει να μοιράσεις αρμοδιότητες.

      Αυτός ήθελε να αποφασίζει για όλα αυτός και όλοι οι υπολοιποι να τον χειροκροτούν.

      Τώρα πριν τις εκλογές σαν κλασικός Έλληνας πολιτικός που δεν ξέρει τι του γίνεται άρχισε μπετά, άσφαλτο, κτίρια μισοτελειωμενα 5-10 ετών κλπ.

      Μιλάμε για όραμα

      Άξιοι της μοίρας μας

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ.. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ.. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙQ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΕΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ……..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.