kozan.gr: Η κριτική του Κυριάκου Μιχαηλίδη για την κατάσταση στην πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη και το έμμεσο, αλληγορικό, μήνυμα στον Νίκο Τσιαρτσιώνη

21 Νοεμβρίου 2018
17:29

 Με ανάρτησή του στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, Κυριάκος Μιχαηλίδης, αναδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη, στέλνοντας κι έμμεσο, αλληγορικό, μήνυμα στον Νίκο Τσιαρτσιώνη: “Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στην πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη. Μια πλατεία όχι απλά παραμελημένη αλλά εγκαταλελειμμένη στο πέρασμα των χρόνων. Εμείς εδώ, από τα «μαρμαρένια Αλώνια», δεν σταματάμε, αλλά συνεχίζουμε!”

 

 

33 σχόλια

  • Ο Λευτέρης και η παρέα του πριν γίνουν δημοτική αρχή τρέχαν, ξεχορταριάζαν, βάφανε, και τους κορόιδευαν και από πάνω, ήταν πάντως όλοι μαζί και βγάζανε ιδέες, δεν πήγαιναν βόλτες να βγάλουν φωτογραφίες για να κράξουν στο φέισμπουκ με τσιτάτα.

    • Xαχχααχαχχα. αυτο και αν δεν ειναι η παραδοχη ακρατου λαικισμου. χαχαχαχα. τωρα γιατι δεν ξεχορτιαζουν αφου δεν υπαρχει προσωπικο. θα πεσει το ιματζ; πριν γραψεις σκεωου τι γραφεις.

      • Τζάμπα μάθημα για ίματζ σας κάναμε και πάλι δεν καταλάβατε, ο άλλος με αυτά βγήκε. Άντε ας κάνει βόλτες στις πλατείες κι ας κράζει στο φέισμπουκ να δούμε πόσα θα πιάσει.

          • Την ίδια τακτική ακολουθούν και άλλοι υποψήφιοι, συν τοις άλλοις τα social media αν δεν ξέρεις να τα χειρίζεσαι θα την πατήσεις. Επιφανειακό ναι, αλλα ούτε η βόλτα στη χορταριασμένη πλατεία για καταγγελία, ούτε τα βίντεο του Σημανδρακου με αδέσποτα, ούτε ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ειναι προφίλ που συναγωνίζονται τη συνεχή προώθηση που κανει η δημοτική αρχή σαφώς πιο οργανωμένα, φιλικά και έξυπνα. Μας αρέσει, δε μας αρέσει.

          • Για τον 19:58 παρακατω εχει πιο εξυπνο πονηρο η μανα σου που εχεις παρει αβερτα ολες τις αναρτησεις και αβανταρεις τη δημοτικη αρχη. μονο ζημια κανεις στον Λευτερη δεν καταλαβαινεις?

          • Αγαπητέ 20.35

            Γυναίκα είμαι. Δεν εχω ψηφίσει Λευτέρη ουτε πρόκειται. Σαφώς πιο έξυπνη του λόγου σας, για παράδειγμα, αν και δεν αφορά κανέναν στο ποστ αυτο η εξυπνάδα μου. Αλλα προφανώς δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε, ούτε καν τον τρόπο να το πείτε.

  • Κυριακο φιλε καποιοι σε παρεσυραν και βιαστηκες,μετα το Νικο Τσιαρτσιωνη τις επομενες μερες ερχεται η υποψηφιοτητα που αναμενει ο κοσμος και δεν ειναι αλλος απο το Χαρη Γκοβεδαρο ο οποιος θα εχει και τη στηριξη της ΝΔ,ανεβα στο αρμα του και εχεις πολλα να προσφερεις με την εμπειρια σου.

  • Κυριακο δείξε μεγαλείο,είσαι καλός άνθρωπος κάντο για το καλό του τόπου, πρόσθεσε την πείρα σου στη δυναμική που έχει ο Χάρης στην κοινωνία,θα είναι σίγουρη η νίκη.

  • Καλά τα λες Κυριάκο. Αστους να χτυπιούνται. Παρατημένη η πλατεία 4 χρόνια τώρα . Ηθελα να ήξερα , κανενός απο τους δημαρχιακούς, ο δρόμος δεν περασε 4 χρόνια από κει να δούνε το χάλι! Και μετα λένε ότι προστατευουν τους κοινοχρηστους χώρους. Κανεις δεν είδε τίποτε για να βάλει ταξη?

    • Κ θα βγει ο Κυριάκος δήμαρχος κ θα αλλάξει την πλατεία, θα επισκέπτεται τα καπη, θα δώσει λύση σε όλα σας τα προβλήματα ωραίο γελάσαμε κ σήμερα, κάποιοι σε ξέρουν Κυριάκο για αυτό άσε τα δήθεν ότι νοιάζεσαι τώρα.

  • Η ΝΔ πρεπει να παει ενωμενη σε αυτη την μαχη και μπορει να κερδισει. θα ειναι ο κυριακος ας ειναι, θα ειναι ο τσιαρτσιωνης ας ειναι, θα ειναι ο γκοβεδαρος ας ειναι. βλεπω αξιολογους ανθρωπους που μπορουν να τα βρουν

    • Μάλλον πρεπει να βάλεις γυαλιά, δεν βλέπεις καθαρά ιδίως αν είσαι της ίδιας ηλικίας με τον μπαρμπανικο. Ο Κυριάκος Μιχαηλίδης ξεκίνησε γερά. Κατεβαίνει βασιζόμενος σε δικές του δυνάμεις. Οι άλλοι απλά θέλουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που τους δίνει το Ίντερνετ για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους. Ιδού η Ρόδος. Άντε παληκαρακια της πρώην δεξιάς και ΝΥΝ ριζοσπαστικής δεξιάς,

  • Πολιτική εντυπωσεων της πλάκας.
    Ούτε ο Λεβέντης δε τα κάνει αυτά.

    Θα μας γυρίσεις 20 χρόνια πίσω.

    Φύγε όσο είναι νωρίς. Αβαντάρεις ´τον συγχωριανό σου και συγγενής σου και θα μας τον φόρτωσεις άλλη μια θητεία. Τι δεν καταλαβαινεις;

  • Κυριακό πολύ καλά κανεις, και πηγεσ Και έδειξες πως ειναι τα αλώνια . κάποτε η «Κοζάνη τόπος να ζεις» έκανε και καμια δουλεια σε περιφερειακες πλατείες … σαν πήγε στο δημαρχείο θυμάται μονο την κεντρική πλατεία….

  • ο Λευτέρης Ιωαννίδης χάνει πόντους από τους συνεργάτες που έχει επιλέξει, αλλά δεν το καταλαβαίνει, θα το καταλάβει μια και καλή στις εκλογές. Τότε θα είναι πολύ αργά,ξύπνα Λευτέρη, όσο είναι καιρός.

  • Ότι εσύ Κυριάκο αν βγεις θα τα διορθώσεις όλα, ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για λίγες ψήφους πουλάει ωραίο παραμύθι.

  • Όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι Κυριάκο να σε ταυτίσουν με μπαγιάτικα φαγητά δεν θα το καταφέρουν. Ούτε συνδυασμό δεν μπορούν να κάνουν. Προχώρα σταθερά όπως πας και μην ακούς τις σειρήνες.

  • ποιοσ κυριακος ρε σε ξερουμε και απο το δημο υψηλαντη χαχαχα γελανε και οι πετρες ρε τι αλλο θα τραβηξουμε ποσους ακομα υποψηφιουσ για γελια θα δουμε ρε τι τραβαει αυτος ο λαουτζικοσ

  • Η αναφορά του Κυριάκου στα “Μαρμαρένια Αλώνια” δεν τον ευνοεί γιατί αν για τον εαυτό του κρατά το ρόλο του “Διγενή Ακρίτα” τότε στον Νίκο Τσαρτσιώνη μένει ο ρόλος του Χάρου! Και ξέρουμε όλοι ποιος νικάει στο τέλος!

    “Κι επήγαν και παλέψανε στα μαρμαρένια αλώνια,
    κι όθε χτυπάει ο Διγενής, το αίμα αυλάκι κάνει,
    κι όθε χτυπάει ο Χάροντας, το αίμα τράφο κάνει”.

    • Σωστό αυτο που λες αλλα αυτος γραφει εμεις δεν σταματάμε, δηλαδη δεν πεθαινουμε αλλά συνεχίζουμε. κυριακο προχωρα μη σε νοιαξει τιποτα

  • Ο τροπος που κοιταει τα σπασμενα πλακακια της πλατειας ολα τα λεφτα. Μπαγιατικες ιδεες με συνοδεια μπαγιατικων πρακτικων. Φτανει με τους μια ζωη βολεμενους που θελουν με την δικια μας ψηφο να συνεχισουν να λαμβανουν μισθο απο τα δημοσια ταμεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.