Κοζάνη: Δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα που άπτονται της βίας κατά των γυναικών, 23 και 25 Νοεμβρίου

22 Νοεμβρίου 2018
11:39
Κανένα σχόλιο

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, από τις 11.00 έως τις 15.00, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Κοζάνης θα παρευρίσκονται στην Πλατεία Νίκης, σε ειδικό σταντ, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στο θέμα της βίας κατά των γυναικών. Τη δράση αυτή θα πλαισιώνει θεατρικό δρώμενο, με θέμα την ενδοοικογενειακή βία, που θα παρουσιάσει εθελοντικά η χοροθεατρική ομάδα «Έκφραση» με συντονίστρια την Αλεξία Παπαδοπούλου.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, η Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου κ. Δώρα Μητλιάγκα, θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη της ημερίδας που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης στην αίθουσα του Κοβενταρείου Κοζάνης και ώρα 17:30, με θέμα την πρόληψη καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου, θα ενημερώνουν το κοινό, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του Κοβενταρείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βία κατά των γυναικών δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, αλλά πρόκειται για ένα κατεξοχήν κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα, η αντιμετώπιση του οποίου απαιτεί την ευαισθητοποίηση και την εγρήγορση όλων μας. Η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών μας ωθεί για δράση.

Για περαιτέρω πληροφόρηση μπορείτε να απευθυνθείτε στις παρακάτω υπηρεσίες και στα εξής τηλέφωνα:

  • Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κοζάνης: 2461049672, (08.00 – 16:00)
  • Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κοζάνης: 2461029497, (07.00 – 15.00)

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κοζάνης και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κοζάνης συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.