kozan.gr: Εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 11 μέτρων, παρήγγειλε και περιμένει ο δήμος Εορδαίας – Πότε θα φωταγωγηθεί

22 Νοεμβρίου 2018
20:40

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 11 μέτρων, παρήγγειλε και περιμένει, τις επόμενες μέρες, ο δήμος Εορδαίας, προκειμένου να δημιουργήσει μια διαφορετική ατμόσφαιρα στην Πτολεμαΐδα σε σχέση με εκείνη των προηγουμένων ετών. Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση φωταγώγησής του,  όπως λένε κύκλοι του εμπορικού συλλόγου Πτολεμαΐδας,  πιθανολογείται, ότι, φέτος, μπορεί να συνδυαστεί με τη διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας”, δηλαδή στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή.

kozan.gr

4 σχόλια

  • Δημαρχάρα τρέλανε μας κανονικά. Απλά κανόνισε το δέντρο να βρίσκεται στην πλατεία κατά τα φώτα το 2019. Έτσι για να πρωτοτυπήσουμε πανελλαδικά για μία ακόμη φορά ακόμη και στα πιο απλά και αυτονόητα πράγματα. Α ρε Πτολεμαΐδα που κατάντησες με όλους αυτούς. Γελάνε και οι πέτρες.

  • Ακόμη και στο ρεύμα οικονομία κάνεις ρε Δήμαρχε???Στην Πτολεμαΐδα είσαι τι 7 Δεκέμβρη??? Ακόμη και την πιο εμπορική περίοδο αυτή των Χριστουγέννων την κάνεις να φαίνεται μίζερη, φτωχή. Τόσα χρόνια στολίζατε κάτι άρρωστα πεύκα και ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο…Που? Στην πόλη που οι πολίτες υποφέρουν τόσα χρόνια από την καρβουνιλα τουλάχιστον τα Χριστουγεννιάτικα φώτα θα έπρεπε να ανάβουν από τέλη Νοέμβρη. Πόση μιζέρια πια έλεος, και στο ρεύμα πλεόνασμα????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.