Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Kαθημερινά σωρός σκουπιδιών στο κέντρο της Κοζάνης”

23 Νοεμβρίου 2018
12:03

Στον κεντρικό πεζόδρομο , στην οδό Ειρήνης, στην Κοζάνη, (πλατεία Ελευθερίας ), έξω από το Σούπερ Μάρκετ καθημερινά υπάρχει αυτή η άθλια εικόνα με συσσωρευμένα σκουπίδια , σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας επί χρόνια. Προσθέσθε και κάποια φορτηγά που επί ώρες είναι εκεί . Βάλτε επι πλέον και το εγκαταλλειμένο ημιτελές έργο με τα σπασμένα μπετά επί μήνες από την τοποθέτηση των νέων κάδων με τις παγίδες γιά τους πεζούς και έχετε την σημερινή Κοζάνη . . . ” τόπος να ζεις . . . .” όπως την διαμορφώνει η σημερινή Δημοτική Αρχή.

Σκεφθείτε και ότι οι οικολόγοι διοικούν τον Δήμο . . .

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές , χωρίς αποτέλεσμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας . . .

Οι ευθύνες του Δήμου και τού Δημάρχου . . .

ένας Κοζανίτης

14 σχόλια

  • Ο Δήμαρχος δεν θα μας απαντήσει?

    Αυτή είναι η σύγχρονη άμεση Δημοκρατία να μπορεί
    κανείς να δημοσιεύει με στοιχεία ένα πρόβλημα,
    ΑΛΛΆ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ .

    Οσο δεν απαντάει ο Δήμος και καταφρονεί τους πολίτες
    σκοτώνει από την πλευρά του την Δημοκρατία και γίνεται
    ενα αυταρχικό καθεστώς μια ” Δικτατορία”.
    [ ξέρετε υπάρχουν πολλών μορφές “δικτατορίες ” ].

  • Αυτή την εικόνα η παράταξη του Ιωαννίδη να την βάλει στην πρώτη σελίδα του εκλογικού της προγράμματος,

    ΝΤΡΟΠΗ.

    Η Απόλυτη ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

    Η απόλυτη δυσφήμιση της οικολογίας.

    Τσικριτζή Λάζο αυτά δεν τα βλέπεις;
    οι δικοί σου άνθρωποι τα κάνουν .
    Δεν θα πείς κάτι ;

  • Η πλέον ανίκανη δημοτική αρχή Κοζάνης. Πρωτοφανής απραξία. Μεγάλα λόγια κενά περιεχομένου. Τι να πρωτοπει κανείς. Μηδενικό έργο κι ενας δήμαρχος να δίνει μέσα από το ίντερνετ υποσχεσεις…

    • Εγώ λέω να φτιάξουμε και χαρμάνι και να ρίξουμε μπετόν! Η εύκολη απάντηση των ανίκανων, φταίνε οι πολίτες που δεν κάνουμε τη δουλειά μας! Καλός ο εθελοντισμός εις υγείαν των κορόϊδων που πληρώνουν!!!!

  • Και τί που υπογείωσες τους κάδους λευτεράκη?
    Ο τόπος γιομάτος σκουπίδια!
    Ενα σωστό ρε παιδί μου ΔΕΝ κάνατε! Ένα!!

  • Χωματερη καταντησε οχι μονο η πλατεια αλλα και ενα σωρο αλλα σημεια στην πολη. Δειτε τι γινεται στο Ξενια απο κατω. Δειτε τι γινεται στη Λασσανη. Δειτε τι γινεται απεναντι απο τα Κτελ. Καλα για τα περιχωρα Αη Λιας και Κουρι δεν το συζητω.

  • Για να μην υπάρχει αυτή η εικόνα, θα έπρεπε η πόλη να έχει Δήμαρχο. Αλλά εδώ και 25 χρόνια η πόλη δεν έχει Δήμαρχο. Κι όπως πάει, θα φτάσει τα 30 και βλέπουμε.

    • Πολύ σωστός έτσι ακριβώς είναι η πόλη δεν είχε κ ούτε θα έχει ποτέ έναν σωστό δήμαρχο όποιος κ αν βγει τπτ δν θα κάνει.

  • Συγνώμη αλλά τα σκουπίδια τα βγάζει ο δήμαρχος;ή όλοι εμείς; Έχει 2 υπόγειους κάδους και στα 10 μέτρα άλλους 2!!αλλά όλοι εμείς είμαστε πρώτοι το να ρίχνουμε τις ευθύνες μας αλλού!!αυτά τα σκουπίδια τα κ τα χαρτόνια τα μαζεύουν 2 κ 3 φορές την ημέρα!!αλλά είναι κόπος να τα πετάξουμε στους κάδους φυσικά γιατί μας αρέσει να κατηγορούμε!!!!

    • Σκοπό του Δήμου είναι να τηρεί την καθαριότητα της πολης μας.Ασυνειδητοι φυσικά κ υπάρχουν , ξ δήμος πρέπει να κα ει τη δουλειά του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.