Ο Χρήστος Ζευκλής επίσημα υποψήφιος – «Δύναμη Επανεκκίνησης» το όνομα του συνδυασμού (Φωτογραφίες)

24 Νοεμβρίου 2018
22:54

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Βοΐου, ανακοίνωσε επίσημα ο Χρήστος Ζευκλής το Σάββατο 24 Νοεμβρίου. Το όνομα του συνδυασμού, «Δύναμη Επανεκκίνησης».

Προλόγισε ο Δάσκαλος Γιώργος Μέτσιος από τη Γαλατινή, σε μια αίθουσα γεμάτη από κόσμο, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχο ανέλυσε τους βασικούς λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα, καθώς και το όραμα για το Δήμο Βοΐου.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του siera fm και βίντεο από το https://siatista-info.blogspot.com

5 σχόλια

  • 4 υποψήφιοι Δήμαρχοι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ο Γιώργος ποιόν στηρίζει;;
    Κύριε Κασαπίδη τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

  • Καποιος εξυπνος απο την αριστερα δεν υπαρχει να βγει περπατωντας? Στο τελος καποιος απιθανος θα βγει παλι.

    • Απλά στο Βόϊο ανέκαθεν η κεντροδεξιά ήταν πρώτη.Και το 2009 και το 2015 επί “κυβερνώσας αριστεράς”. Εξάλλου οι υποψήφιοι δήμαρχοι από το χώρο της ΝΔ θα έχουν υποψήφιους από την κεντροαριστερά. Περπατώντας πάντως κάποιος από την “αριστερα” που εννοείτε, δεν πρόκειται να βγει..

  • Νομίζω ότι ο Ζευκλής δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους συνυποψηφίους του.Αν κρίνει με αξιοκρατικά χαρακτηριστικά ο λαός του Βοϊου, τότε ο Ζευκλής θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.