Νικηφόρα ήταν η εκκίνηση των γυναικών του Εθνικού στo πλαίσιo του Πρωταθλήματος Α2 με πρώτο αντίπαλο τον Φαίακα

24 Νοεμβρίου 2018
23:28
Κανένα σχόλιο

Η ομάδα της Κέρκυρας, σαφώς βελτιωμένη και πολύ πιο πλήρης από πέρυσι, πάλεψε και κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ, ή και να προηγηθεί, στα πρώτα 15 λεπτά του ματς. Σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως, μια εσωτερική αλλαγή στην άμυνα του Εθνικού, ήταν καταληκτική, και η Γκαμπούρα Μαρία κατάφερε με τη σπουδαία αμυντική της λειτουργία, να μπλοκάρει τη βασική σκόρερ των φιλοξενούμενων. Από εκεί και μετά η διαφορά υπέρ της ομάδας του Εθνικού σταδιακά αυξανόταν για να καταλήξει στο τελικό 32 – 17.
Ο προπονητής του Εθνικού, κ. Κιοσές Μάκης, περιγράφοντας συνοπτικά τη σημερινή εικόνα της ομάδας τόνισε:

“Ο σκοπός του σημερινού αγώνα “προσαρμογής”, ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες, να δείξουν τις δυνατότητες τους, να δεθούν σαν σύνολο και να παίξουν σύγχρονο, γρήγορα και θεαματικό handball. Θεωρώ, ότι πετύχαμε αυτό το σκοπό σε μεγάλο ποσοστό. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, που θα βγάλουμε στο γήπεδο στα επόμενα ματς. Επόμενος στόχος ο αγώνας κυπέλλου με το Πανόραμα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.”

Ο Εθνικός λοιπόν, με κορυφαίες, κατά δήλωση του κόουτς, τις Αργύρη Ρούλα και Φλώρου Κατερίνα, κατέκτησε τους πρώτους δύο βαθμούς.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα ήταν:
5′    3-1               35′   20-12
10′    4-5               40′   21-13
15′    6-5               45′   25-13
20′    8-6               50′   26-13
25′  12-8               55′   30-15
30′  15-9               60′   32-17

Σκόρερ του Εθνικού:
Μπούκου (1),  Γκιάτα (6),   Αργύρη (4),  Χατηιωάννου (2),  Τζήμου (3),  Καραγιαννίδου (7),
Μουρατίδου (5), Ιωαννίδου (1), Γκαμπούρα Μ. (3).
Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Κοζάνης!
http://ethnikoskozanis.blogspot.com/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.