kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεν θα “ενοχλήσει” πρόσωπα που, ήδη, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι με άλλους

26 Νοεμβρίου 2018
07:48

 

Δεν θα επιχειρήσει να πάρει με το μέρος του πρόσωπα που, ήδη, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι με άλλους. Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο Κοζάνης, Ν. Τσιαρτσιώνη, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές, με σκοπό την κατάρτιση ψηφοδελτίου για το δήμο Κοζάνης. Μεταξύ των προσώπων που συνάντησε το τελευταίο διάστημα, ήταν – την περασμένη Παρασκευή  – και η πρώην, επί χρόνια, επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, Ά. Νανοπούλου, με την οποία αντάλλαξε απόψεις τόσο για τη δική του υποψηφιότητα όσο και για το “αυτοδιοικητικό τοπίο”, στο δήμο Κοζάνης, όπως διαμορφώνεται, λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, ο ίδιος συνεχίζει να πιστεύει ότι, στις εκλογές του Μαΐου, το κόμμα της ΝΔ δεν θα έχει ρόλο παρατηρητή στο δήμο Κοζάνης και πως σύντομα θα εκδηλώσει τη στήριξή της σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Η Χύτρα

 

 

 

6 σχόλια

  • Άστοχη η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την διεκδίκηση του Δήμου.Νομίζω πως δεν θα προχωρήσει η υποψηφιότητά του,θα το αντιληφθεί κι ο ίδιος και θα αποσυρθεί.

  • Κάποτε ήταν καβαλα πάνω στο άλογο και μολλις έκανε την δουλειά του σφυριζε αδιάφορα. Αυτός και οι αυλικοί του. Ο καιρός περνάει αλλά καπιοι δεν ξεχνανε. Ας κατέβει να δει πόσο τον εκτιμάει ο κόσμος της Κοζάνης που ήταν ανύπαρκτος γι αυτόν.

  • Φίλε μου Νίκο Κατά την ταπεινή μου άποψη το όλο σου εγχείρημα έκανε ένα καλό δεν γνωρίζω αν ήταν άθελά σου ή εν γνώση σου ένα είναι το σίγουρο ΔΥΝΑΜΩΣΕ κατά πολύ την υποψηφιότητά του Κυριάκου Μιχαιλίδη. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε! Ο χρόνος θα δείξει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.