kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: «Εμείς είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό που έχουμε πετύχει. Τους επόμενους μήνες και μέχρι τις εκλογές θα έχουμε τη δυνατότητα με τους αντιπάλους, να αντιπαρατεθούμε. Όλοι κρινόμαστε με βάση του του έχουμε πράξει και του τι λέμε» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Δεκεμβρίου 2018
20:11

 

Στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Κυριακής 2/12, η 8η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», στην οποία έγινε ο οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής, ενώ ακολούθησε συζήτηση – τοποθετήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Κίνησης και το δρόμο προς τις εκλογές. «Η Δημοτική Κίνηση αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα στην Ελλάδα. Είναι μια κίνηση που θα συνεχίσει να είναι ανοικτή, πολυσυλλεκτική και Δημοκρατική σε όλες τις φωνές», τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Ιωαννίδης, μιλώντας στα ΜΜΕ. Σε ό, τι αφορά τις εκλογές ανέφερε: «Εμείς είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό που έχουμε πετύχει. Τους επόμενους μήνες και μέχρι τις εκλογές θα έχουμε τη δυνατότητα και με τους αντιπάλους, όποιοι και αν είναι αυτοί, να αντιπαρατεθούμε. Όλοι κρινόμαστε με βάση του του έχουμε πράξει και του τι λέμε».

 

54 σχόλια

  • Αυτή η Δημοτική Κίνηση υποτίθεται ότι εκφράζει το νέο και το διαφορετικό; Παλαιοκομματισμός ως εκεί που δεν πάει, απευθείας αναθέσεις, έργο ανύπαρκτο!

  • Δυστυχώς φάνηκαν λιγότεροι των περιστάσεων! Η ιδεολογία πάνω από όλα, μοναδικό έργο η αντικατάσταση του Λασσάνη με τους transformers!!!!!!!

  • Βλεποντας τις φωτογραφίες επιβεβαιωνεται μια φημη και καταρρίπτεται ένας μυθος. Ας ξεκινήσω από το μύθο ότι η κινηση θα κερδισει τις εκλογες. Με ποιον? Οι μισοι και παραπανω ειναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι υπολοιποι δημοτικοι συμβουλοι και υποψηφιοι της κινησης. Ζητημα να εντοπισα 5 νεα προσωπα και πολλα ειπα. η φημη που επιβεβαιωνεται ειναι ότι ο Ιωαννιδης στηριζεται ξεκαθαρα απο τον ΣΥΡΙΖΑ και ολα τα υπολοιπα ότι δεν είναι ακριβως ετσι και ότι δηθεν οποιος θελει από κόμματα μας στηριζει πανε περιπατο. συνδυασμος του συριζα η δημοτικη κινηση. οι εκλογες θα εχουν ενδιαφερουν και για να δουμε και τα ψηφοδελτια γιατι εκει θα κριθουν ολα και απο οτι βλεπω στην κινηση δεν βλεπω τιποτα νεα στελεχη.

  • τραγικη φρασεολογια “με τους αντιπαλους”. λες και ειναι εχθροι κ εχουμε πολεμο μαζι τους. ολα τα 4,5 αυτα χρονια καλλιεργει τετοιο υφος, οι αντιπαλοι οι εχρθροι, οποιος δε συμφωνει μαζι μας ή μας κανει κριτικη ειναι απο απεναντι αντιπαλος κ εχθρος. δυστυχως αυτο ειναι το επιπεδο του. λιγοι μηνες εμειναν ακομη

    • Μέχρι εκεί εξαντλείται φίλε μου η ρητορική τους. Με το μακαρόνι ψάχνει τα στελέχη ο Δήμαρχος. Έλλειψη ικανών ανθρώπων και σύσσωμη η μερίδα των κομματικών του ΣΥΡΙΖΑ απεγνωσμένα ψάχνουν να δουν αν πρέπει ή όχι να πουν ότι στηρίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ για να μην πατώσουν μαζί του.

  • Ναυάγιο σε ξέρα η εικόνα. Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι με ολίγα μέλη της κίνησης (που χάθηκαν οι υπόλοιποι;) και ολίγους πρωην υποψήφιους ( που χάθηκαν οι υπόλοιποι;) και ολίγον Σύριζα, άρχισαν να πηδάν ολοι απ’ το καράβι

  • Καλά, ο δήμαρχος πάλι εχθροΰς βλέπει γύρω. Εντωμεταξύ, μήπως η κίνηση να υποστηρίξει κανένα νέο πρόσωπο; Σίγουρα θα μπορέσει και σίγουρα ο κόσμος θα στηρίξει.

  • Τους στηρίξαμε και μας απογοήτευσαν. Άλλα περιμέναμε και άλλα είδαμε η μαλλον δεν είδαμε…. Μηδενικό έργο και κανένα έργο και όραμα για τον τόπο και τα παιδιά μας. Λόγια παχιά και γιορτουλες… Κρίμα.

  • Όλη η κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συγκέντρωση. Τα αερολογήματα του στυλ “είμαστε ανεξάρτητοι”, πάνε περίπατο.
    Όσο για το έργο – για το οποίο κρίνονται εκ νέου – τι να πούμε? Ότι θυμήθηκαν μετά από τέσσερα χρόνια να ασχοληθούν με το Κουρί , το κολυμβητήριο , το Λιάπειο που είναι υπό κατάρρευση? Πού είσασταν, πραγματικά. Ασχοληθήκατε με το τεράστιο πρόβλημα πάρκινγκ στο κέντρο? Μόνο ουτοπικές προτάσεις του στυλ , θα κάνουμε πεζοδρόμηση , ενώ δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη πως θα έρχεται ο κόσμος μέχρι τον πεζόδρομο…
    Το μόνο που σας σώνει είναι ότι κι οι συν – υποψήφιοι γενικώς δεν “λεν” πολλά

  • Μια όμορφη οικογένεια. Όλοι συγγενείς μεταξύ τους.
    Τίποτα νέο, τίποτα δεν άλλαξε, απλά γεράσανε κατα 4 χρόνια.
    Άντε και το Μαη στο σπίτι σας.
    Αρκετά πίσω μας πήγατε.

  • Φίλε μου Γιάννη Ιωάννιδη ξέρω σου είναι δύσκολο γιατί είσαι καλό παλληκαρι αλλά αλήθεια πιστεύεις ότι πρέπει να έχεις συμμετοχή και θέση εκ νέου σε αυτή την κίνηση την στήριξη της κίνησης από το Σύριζα εννοώ με ότι αυτό συνεπάγεται!

  • Δύσκολα για δεύτερη Κυριακή ο Ιωαννίδης.
    Όσο και να θέλει να διώξει από πάνω του το χρίσμα του Συριζα,οι εικόνες και οι πράξεις στελεχών της Κυβέρνησης δείχνουν άλλα.
    Σε κατάσταση νιρβάνας κάποιοι βλέπουν έργα,βλέπουν κόσμο,βλέπουν στελέχη..

    • φαντάσου και οι υπόλοιποι ΠΑΣΟΚΟΝΔΙΤΕΣ…σημανδράκος…μαλούτας…μιχαηλίδης…χχαχαχαα του χρίσματος το κάγκελο

      • Κανείς από τους υπόλοιπους υποψήφιους δεν έχει τόσο έντονο δεσμό σύνδεσης με κάποια παράταξη, όσο ο Ιωαννίδης με το Συριζα. Εδώ έβγαλε ανακοίνωση ως δελτίο τύπου της Δευακ ο Δημητριάδης, τι να λέμε τώρα;…

  • ΛΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ

  • Πάμε Ιωαννιδη γερά άστους να λένε είδαμε τι έκαναν κ πριν ο Μαλουτας κ ο Κουκουλοπουλος η ο Μιχαηλίδης τπτ μηδενικό σε πράξεις.

  • Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΆΘΕΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΆΧΘΗΚΕ ΥΠΈΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΡΑΊΩΝΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΔΕ ΘΑ ΒΡΊΣΚΕΙ ΟΎΤΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΤΟΥ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.