Aνοίγει, την Τρίτη 4/12, το “Casa downtown bar”, επί της οδού, Ειρήνης 10, στην Κοζάνη

3 Δεκεμβρίου 2018
19:12

 

Από αύριο το πρωί Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε για καφέ στο νέο μας χώρο, “Casa downtown bar”, Ειρήνης 10, στην Κοζάνη. Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία, η διασκέδαση συνεχίζεται στο “Casa downtown dar”.

 

5 σχόλια

  • ας ελπισουμε οτι αυτη τη φορα κατι ν αλλαξε πραγματικα εστω σ ενα μαγαζι της πολης μας, γιατι βαρεθηκαμε να βλεπουμε πανομοιοτυπα μαγαζια με τα ιδια χρωματα βαμμενα και τις ιδιες στυλιστικες “ανησυχιες”, λες και τα επιμεληθηκε ολα ο ιδιος αρχιτεκτονας!!!!!! λιγη φαντασια ρε παιδια δε βλαπτει..αα,και κατι τελευταιο,ειδικα οταν φτιαχνεις καινουριο μαγαζι εστιασης,καφε κτλ μην βαζεις πολυ φωτισμο λες και βρισκομαστε στο γηπεδο στις 21.00 το βραδι και ετοιμαζομαστε να παιξουμε ποδοσφαιρο!!! ειναι μεγαλο φαουλ αυτο, ερχομαστε να πιουμε το καφε μας και χρειαζομαστε γυαλι ηλιου αλλιως τυφλωνομαστε..ελεος!! βγειτε παραεξω να δειτε πως διασκεδαζει ο κοσμος και κατε κατι πιο ομορφο και ποιοτικο!!!

    • Η Κοζανη θεωρω πως δεν εκτιμαει τις πρωτοποριακες ιδεες..σκεψου καλα και θα καταλαβεις πως υπαρχουν 1-2 μαγαζια που οντως ξεχωριζουν για το διαφορετικο στυλ τους..ο κοσμος της Κοζανης δεν εμαθε απλα να στηριζει τετοια μαγαζια -ολοι κακοπροαιρετοι ειμαστε εδω-

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.