kozan.gr: Νέα αιτήματα από τις Τ.Κ. Αγίου ∆ηµητρίου, Ρυακίου, Ακρινής ∆ρεπάνου (Γαλάνη) και Κοιλάδας για τη διαγραφή οφειλών λογαριασµών ύδρευσης των ετών 2012 και Α’ εξαµήνου 2013 µε την αιτιολογία της εύρεσης εξασθενούς χρωµίου στο νερό

8 Δεκεμβρίου 2018
06:48
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, νέα αιτήματα από τις Τ.Κ. Αγίου ∆ηµητρίου, Ρυακίου, Ακρινής ∆ρεπάνου (Γαλάνη) και Κοιλάδας, για τη διαγραφή οφειλών λογαριασµών ύδρευσης των ετών 2012 και Α’ εξαµήνου 2013, µε την αιτιολογία της εύρεσης εξασθενούς χρωµίου στο νερό, κατατέθηκαν, προς την ΔΕΥΑ Κοζάνης, περί τα μέσα και τέλη Οκτωβρίου. Το Δ.Σ. της επιχείρησης αποφάσισε να παρασχεθούν όλα τα επιπλέον στοιχεία από την ∆.Ε.Υ.Α.Κ., που αφορούν τα νέα αιτήµατα των εν προαναφερόμενων στο δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω κ. Παπακωνσταντίνου Α (στον οποίον το ∆.Σ. έχει εγκρίνει την ανάθεση της σύνταξης νοµικής γνωµάτευσης), ώστε να επικαιροποιηθεί η νοµική γνωµάτευσή του, η οποία θα αποφαίνεται εάν και εφόσον είναι νόµιµη και δυνατή η αποδοχή του αιτήµατος των κατοίκων για την διαγραφή οφειλών λογαριασµών ύδρευσης των συγκεκριμένων ετών.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.