«Γίνε κι εσύ Αη-Βασίλης» – Οι “Κοζανίτισσες μαμάδες” διοργανώνουν, ενόψει των εορτών, φιλανθρωπική δράση

10 Δεκεμβρίου 2018
07:05

(Απο την ομάδα κοζανιτισσες μαμαδες)
Γράφει η διαχειρίστρια της ομάδας Soula Soumeka)

Κοζανίτισσες μαμάδες όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με συγκινήσατε με το ενδιαφέρον σας να μαζέψουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθεια μας!! Εντοπίσαμε δυο οικογένειες που η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη πέρα απ’ ότι μπορεί να φανταστεί κάνεις, όχι μόνο από οικονομικής άποψης!!!Δε θέλω να πω λεπτομέρειες για να μη τους φωτογραφίσω!!!Έχουμε αυτή την ομάδα, ας δείξουμε άλλη μια φορά ότι υπάρχουμε, διότι η ομάδα αυτή δεν είναι μόνο μια λίστα με ονόματα, αλλά έχει άτομα με ψυχή!!! Δεν ζητάμε κάτι σπουδαίο, δεν απευθύνομαι σε άτομα που δε μπορούν να δώσουν, απευθύνομαι σε άτομα που μπορούν!!! Δεν είμαστε εδώ μόνο για να λέμε γλυκόλογα, έχουμε αποδείξει πολλές φόρες ότι έχουμε δύναμη και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μέσα σε λιγοστό χρόνο!! Στα παρακάτω μαγαζιά,τα οποία ευχαριστώ που φιλοτιμήθηκαν να μας παραχωρήσουν το χώρο τους, θα μπορείτε να πηγαίνετε από την Δευτερα 10 Δεκεμβρίου έως Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ο,τι εσείς θέλετε τρόφιμα, σαμπουάν, απορρυπαντικά!!!! Δε θα κάνω λίστα, όλες ξέρουμε από ποια πράγματα έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό!!! Θα παρακαλούσα να φέρετε μόνο 1-2 τεμάχια από το κάθε είδος, (για να μην μαζευτούν πχ μόνο μακαρόνια). Θα κοιτάμε ποια πράγματα έχουν μαζευτεί και θα σας ενημερώνουμε,αν από κάτι καλυφτήκαμε και χρειαζόμαστε κάτι άλλο!!!! Όσες θέλετε να πάτε γλυκά καλό είναι να τα πάτε τις τελευταίες μέρες!!! Eπίσης όσες θέλετε να προσφέρετε πράγματα που χρειάζονται ψυγείο πως πχ τυρί ή κρέας στείλτε μου προσωπικό μήνυμα!!!! Όποια θέλει να έρθει μαζί μας κατά την παράδοση των πραγμάτων είναι καλοδεχούμενη!!!!

Τα καταστηματα που θα μπορειτε να πηγαινετε τα πραγματα ειναι
1) resto bar(πρων nuvvele rues),οδος Κων/νου Καραμανλη και ωρες 9.00 πμ εως 23.00
2) Koμμωτήριο Μοdel look Παπαδοπουλου Σοφια,οδος Μεγάλου Αλεξάνδρου 14 1ος όροφος,Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10 πμ έως 18.00,Τετάρτη και Σάββατο 10 πμ έως 16.00
3) Γυμναστήριο CORPUS Α.Διάκου-Ι.Τιάλιου, 11 πμ -22.00[εκτός Πέμπτη] και Σάββατο 12- 15 00

Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.