Για τις δηλώσεις, του Θωμά Παπαγούσια, περί σανού (Γράφει η Τραϊανη Τσικρελη)

10 Δεκεμβρίου 2018
10:01

Χθες η Νεάπολη “άναψε” το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της, κι έστειλε το μήνυμα Αγάπης, Σύμπνοιας Αλληλεγγύης, και Χριστιανισμου, που οφείλουμε να διατηρήσουμε τουλάχιστον αυτές τις κατανυκτικες Χριστουγεννιατικες μέρες. Στην “λιτή” αλλά όμορφη εκδήλωση ήταν παρόντες οι Σεβαστοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, η χορωδία της Νεάπολης, η Φιλαρμονική Σιάτιστας, παιδιά των σχολείων μας, και οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Δ. Κοσμιδης, Χ. Ζευκλής και Λ. Γκερεχτες. Όπως κι ο Πολιτευτής της Ν. Δ Σ. Κωνσταντινιδης. Φυσικά παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Με έκπληξη, μετά το τέλος της εκδήλωσης, διάβασα την ανάρτηση του Υποψήφιου Συμβούλου Νεάπολης με τον Δ. Κοσμιδη, Θωμά Παπαγούσια, όπως και την επιστολή που έστειλε στον Siera. fm.

Αναφέρεται στον χαιρετισμό της Προέδρου Νεάπολης, και στην ευχαριστήρια αναφορά της στον Δημοτικό Σύμβουλο και Υποψήφιο Δήμαρχο Λ. Γκερεχτε, για τα Χριστουγεννιατικα σκουφάκια, προσφορά του στην χορωδία Νεάπολης και σε παιδιά για την εκδήλωση στη Νεάπολη.

Ο Υποψήφιος Παπαγούσιας θεώρησε πρέπον, μέσα στο εορταστικό κλίμα, να προσβάλει τους Θεσμούς του Δήμου καθώς και τους πολίτες της Νεάπολης. Χαρακτηρίζει “Κιμ” τον Λ. Γκερεχτέ καθώς και “οσφυοκαμπτες” τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Και δεν αναφέρεται μόνο σ αυτό. Έμμεσα προσβάλει τους πολίτες της Νεάπολης λέγοντας ότι τους ταΐζουν σανο. Δηλαδή όλοι εμείς δεν έχουμε αντίληψη αλλά είμαστε ΖΩΑ, που τρώμε σανο. Σαν πολίτης της Νεάπολης, εκφράζω την δυσαρέσκειά μου στους κατάπτυστους παραπάνω χαρακτηρισμους που προσβάλλουν τους πολίτες της Νεάπολης. Κλείνοντας θέτω το ερώτημα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δ. Κοσμιδη, αν οι απόψεις του εκφράζουν και τον ίδιο.

Καλές γιορτές, με αγάπη και σεβασμό στον πλησίον.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.