Προθεσμία δήλωσης και παραλαβής κλειδιών γραμματοθυρίδας ΖΕΠ στην Κοζάνη

10 Δεκεμβρίου 2018
14:36
Κανένα σχόλιο

 

Προς τους οικιστές του εργατικού οικισμού της ΖΕΠ

Για να ξεκινήσει η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων στον Εργατικό Οικισμό της ΖΕΠ από τα ΕΛΤΑ μέσω των γραμματοθυρίδων πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταγραφής των κατοίκων ανά πολυκατοικία/τετρακατοικία, η αναγραφή των ονομάτων τους στις γραμματοθυρίδες και η παραλαβή των κλειδιών των γραμματοθυρίδων.
Η διαδικασία δήλωσης των οικιστών ανά κατοικία και η παραλαβή των κλειδιών των γραμματοθυρίδων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη.

Οι υπεύθυνοι των πολυκατοικιών, των τετρακατοικιών και ατομικά οι οικιστές των μονοκατοικιών που ήδη έχουν δηλώσει τα απαιτούμενα μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Αναστασία στο τηλέφωνο 6973697483 για την παραλαβή των κλειδιών των γραμματοθυρίδων τους.

Όσοι κάτοικοι του Εργατικού Οικισμού της ΖΕΠ δεν όρισαν ακόμα υπεύθυνο για να παραλάβει το κλειδί της γραμματοθυρίδας της πολυκατοικίας, τετρακατοικίας και ατομικά οι οικιστές των μονοκατοικιών να το πράξουν άμεσα και να επικοινωνήσουν με την κα Αναστασία στο τηλέφωνο 6973697483 για να δηλώσουν τα ονοματεπώνυμα των οικιστών της κατοικίας γιατί αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή κλειδιού και χρήση της γραμματοθυρίδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.