kozan.gr: Φωτογραφίες από τον απόληπτη στην αυλή λιγνίτη του ΑΗΣ Καρδιάς, που κατέρρευσε, χθες Τρίτη, τραυματίζοντας δύο εργαζόμενους

12 Δεκεμβρίου 2018
08:23

 

Φωτογραφίες από τον απόληπτη, στην αυλή λιγνίτη του ΑΗΣ Καρδιάς, που κατέρρευσε τραυματίζοντας δύο εργαζόμενους, το βράδυ της Τρίτης. Ο ένας εργαζόμενος έφερε τραύματα στα πλευρά, ενώ ο δεύτερος ήταν ελαφρότερα τραυματίας. Και οι δύο, ευτυχώς (με τις μέχρι τώρα εξετάσεις στον πρώτο, που ήταν πιο σοβαρά), είναι εκτός κινδύνου.

9 σχόλια

  • Ευτυχώς τα παιδιά την γλύτωσαν κ δν είχαμε τα χειρότερα, περαστικά πολλά στον Σωκράτη κ στο άλλο παιδί αυτά να τα βλέπουν κάποιοι οι οποίοι νομίζουν ότι στην Δεη κάθονται κ πληρώνονται κ δν είναι μόνο τα οχταμηνα κ για τους μόνιμους που δουλεύουν εκεί μέσα τον ίδιο κυνδινο έχουν για αυτό υγεία να έχουμε όλοι μα όλοι τπτ δν αξίζει πέρα απτην ζωή μας.

    • Υγεία πάνω από όλα Γεωργία , από ότι κατάλαβα από το σχόλιο σου τα παιδιά που τραυματιστήκαν είναι οχταμηνητες γιατί οι μόνιμοι δεν δουλεύουν. Πλάκα σε κάνω Γεωργία γιατί είναι γνωστό ότι δουλεύουν πολύ σκληρά και αμείβονται με ελάχιστα χρήματα αναλογικά με αυτά που προσφέρουν και γι αυτό τον λόγο δεν θέλει κανένας να δουλέψει σαν μόνιμος στην ΔΕΗ και θα αναγκαστεί η εταιρία να φέρει εργάτες από το εξωτερικό

      • Ναι η υγεία για μένα προσωπικά είναι το πιο σημαντικό από όλα, ας πάνε τώρα όλα τα λαμογια κ οι υποψήφιοι δήμαρχοι να δούνε τι κυνδινους διατρέχουν οι εργάτες των ορυχείων κ όχι τα μεγάλα κεφάλια που κάθονται σε γραφεία, αλλά που ποιος θα τρέξει ο Μιχαηλίδης, ο Μαλουτας, Σημανδρακος, Ιωαννιδης αυτοί μόνο για ψήφους τρέχουν.

  • Ένα απλό και μοναδικό ερώτημα για τη διοίκηση Παναγιωτάκη: Πότε ελέγχθηκαν τελευταία φορά τα κομβοελάσματα στήριξης της μπούμας καδοτροχού;

    • Εσύ τώρα μην ξύνεις πληγές, γιατί αν αρχίσει να ρωτάει ο Παναγιωτάκης, ξέρεις ποιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Να ξέρεις φίλε μου ότι οι παραπάνω, πάντα είναι καλυμμένοι νομικά και τυπικά 100%. Όταν γίνεται το κακό, οι ευθύνες κατηφορίζουν προς την τελευταία τρύπα του ζουρνά. Κανόνας, παντού και πάντα.

      • Υπάρχει διδακτορικό στη ΔΕΗ για την αξιοποίηση και τον έλεγχο των παλιών μηχανημάτων. Χθες βράδυ φάνηκε πώς η ΔΕΗ αξιοποιεί τη γνώση που παράγουν οι μηχανικοί της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.