ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ο κ. Κασαπίδης επιλέγει να υπηρετεί τη διαίρεση και το διχασμό

12 Δεκεμβρίου 2018
12:12

 

Προκαλούν και ξυπνούν μνήμες άλλων εποχών, οι τελευταίες δηλώσεις του νυν βουλευτή της ΝΔ και επίδοξου περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη.

Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού ακροδεξιάς κοπής, εκτόξευσε για μία ακόμη φορά απειλές, μιλώντας για «εσχάτη προδοσία» της ελληνικής κυβέρνησης για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Με απόψεις που μας πισωγυρίζουν σε εμφυλιοπολεμικές λογικές, ο κ. Κασαπίδης επιλέγει για μία ακόμη φορά να εκφράσει το ακροδεξιό ακροατήριο που φαίνεται να επιθυμεί να αποτελέσει την εκλογική του βάση.

Είναι τουλάχιστον ντροπή ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να μη κατανοεί ότι αυτές οι λογικές οδηγούν στην έξαρση του μίσους, του διχασμού και του εθνικισμού, που μόνο καλές υπηρεσίες δε προσέφεραν στην πατρίδα μας.

Ο κ. Κασαπίδης έχει την πλήρη ευθύνη, όπως και η παράταξή του γιατί ανοίγουν το δρόμο για να επανέλθουν οι εφιάλτες της ιστορίας.

Όσον αφορά την άλλη του ιδιότητα, αυτή του υποψήφιου περιφερειάρχη, φαίνεται το όραμά και το πολιτικό του σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία, να περιορίζεται στις εμπρηστικές δηλώσεις.

Δε θα του κάνουμε το χατίρι, ούτε θα τον ακολουθήσουμε στον διχαστικό κατήφορο.

Εμείς υιοθετούμε άλλες αξίες, όπως η ενότητα η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή και αυτά θα κυριαρχούν στις επιλογές της κυβέρνησης τους επόμενους μήνες και την επόμενη θητεία της κυβέρνησής μας.

Όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, θα τονίσουμε για μία ακόμη φορά, ότι είναι μακράν η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσε να πετύχει η χώρα μας και μέσω αυτής παίρνει πίσω την ιστορία και τον πολιτισμό μας και μετατρέπεται σε πυλώνα σταθερότητας και ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια.

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

16 σχόλια

  • Αφήστε τα εμφυλιοπολεμικά παραμύθια.

    Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καραμπινάτη ΠΡΟΔΟΣΙΑ κι αν διαφωνείτε και είστε δημοκράτες, κάντε δημοψήφισμα να δείτε κι εσείς πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
    Εάν προχωρήσετε μόνοι σας, εσείς είστε που αγνοείται την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και εν’ τέλλει τον διχάζεται με τον πιο φασιστικό τρόπο.

  • Καλά ρε πόσο σανό ταΐζεται στους δικούς σας ? Ο στρατηγός δεν είπε σε δήλωση του ότι ο εμφύλιος συνεχίζεται , ποιο διχαστικές από τις δικες δηλώσεις και πράξεις δεν γίνεται

  • Μιλάτε εσείς για συναίνεση; Εσείς με τον κ. Τσίπρα που λέγατε είτε τους τελειώνουμε είτε μας τελειώνουν; Εσείς, που λασπολογήσατε και λαϊκίσατε όσο κανείς άλλος; Εσείς, οι δημοκράτες που φωνάζατε να καεί να καεί το μ… η Βουλή; Εσείς, που δείχνετε καθημερινά έμπρακτα πως όποιος είναι μαζί σας έχει καλώς αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι εχθροί σας;
    Εσείς λοιπόν σπιλώνετε το όνομα της αριστεράς και των αγώνων. Εσείς δεν μπορείτε να μιλάτε για διχασμό.

  • Έτσι είναι στη ζωή.Για να είσαι δίκαιος και αντικειμενικός πρέπει να βλέπεις σφαιρικά τα πράματα και όχι με κομματικά γυαλιά.
    Δεν μπορεί να έχεις επιλεκτική συνείδηση και ευαισθησία.Δεν μπορεί πχ η ρητορική σου να βασίζεται στο μίσος στο διχασμό της Κοινωνίας, να μιλάς για γερμανοτσολιάδες, μερκελιστές, προδότες δοσίλογοι και να ζητάς, παρέα με τους Καμμένους και τους Χρυσαυγίτες κρεμάλες και ψόφους, αλλά τώρα στην εξουσία να θίγεσαι σαν μωρή παρθένα.
    Δε μπορεί να σπιλώνεις τους πάντες και να λες «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι Φασίστας», όποιος κρατά σημαία Ελληνική είναι εθνικιστής»
    και τώρα να ψάχνεις το δίκιο σου.
    Δε σημαίνει ότι η ρητορική του Κ Κασαπίδη είναι επίσης η σωστή και η πρέπουσα και ότι έτσι πρέπει να γίνεται ο δημόσιος διάλογος.
    Αλήθεια όμως, κάποιος που δεν είναι κομματικό όργανο κανενός, δεν κουνάει σημαίες και δεν γλύφει κανέναν, ποσό μάλλον την εκάστοτε εξουσία σας παίρνει στα σοβαρά?
    Μέσα στις λάσπες η ρητορική σας και κάποια στιγμή λερώνεσαι.

    Περαστικά σας

    υ.γ. Να συγκυβερνάς με τον Καμμένο και τον Κατσίκη, να σου δίνει συγχαρητήρια η Λεπέν και να μη βγάζεις ανακοίνωση…..πόσο εκτός κοινωνίας είστε…

    • Έτσι. Μάθαμε δυο-Τρεις λέξεις κα τις πιπιλίζουν συνέχεια.οποιος έχει άποψη αντίθετη είναι φασίστας, διχάζει κλπ που όλοι ακούμε καθημερινά από τους τυχαρπαστους που πήραν μια θέση στην κυβέρνηση μέχρι τον τελευταίο ανεγκέφαλο ψηφοφόρο.

  • Τό «μπουλούκι» τοῦ ΣΥΡΙΖΑ καί ὁ «μπουλουκσῆς» του πίστευαν ὅτι θά μείνουν ἀρκετό καιρό στήν ἐξουσία ὥστε νά βγάλουν ρίζες. Τά πράγματα δείχνουν ὅτι στίς ἑπόμενες ἐκλογές θά κοποῦν… σύριζα!

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ¨ανέλαβε¨ το κόστος της ευθύνης της πλαστογράφησης της ιστορίας.
    Όσο για τον Κασαπίδη έγραψε ιστορία στη Βουλή.

  • Δεν έχουμε κάνει ούτε μια προσπάθεια να καταγράψουμε τους Έλληνες που ζουν… κρυφά στη FYROM και να ζητήσουμε σεβασμό των δικαιωμάτων τους.

    Ποιός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ θα απαντήσει;

  • ….επανήλθαν οι εφιάλτες της ιστορίας…..

    Ελληνορθόδοξη παράδοση, οικογένεια, πατριωτισμός και φιλοπατρία εκτός διδακτέας ύλης !

  • Ο κ. Ζάεφ λίγα λεπτά μετά την υπογραφή, 12/6/2018, στις Πρέσπες δήλωσε σκέτο «Μακεδόνας», είπε πως μιλάει «μακεδονικά» και λίγο αργότερα προσφώνησε τον σκοπιανό στρατό σαν «μακεδονικό». Ακύρωσε έτσι τη «Συμφωνία», αλλά κάποιοι επέμεναν ότι «θα συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις».

    Κίχ ο ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ , πρότυπο ήθους , έχει την πλήρη ευθύνη !!! λένε οι Συριζαίοι.

  • Υπήρχαν δυο λύσεις.

    -Να αποκαλούνται με συνθετο ονομα , οπως Β.Μακεδονία (στην Αμερική οι ΗΠΑ οταν ήθελανν να οναμασουν την Πολιτεια τους ΜΕΞΙΚΟ υποχωρησαν σε Νεο Μεξικό, όταν αντεδρασε το ΜΕΞΙΚΟ)

    -Να παραμείνουν πάντα με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, οπως τους αποκαλουν ολες οι χώρες του κόσμου σημερα. Εκει δυστυχώς οδήγησαν τα λαθη της προηγούμενης 30ετιας και αυτες οι φουσκες και οι μπουρδες του Κασαπιδη , του Μητσοτακη και της Φωφης (Ο Λεβεντης εξαιρειται λογω βλακειας)συγκινούν μονο φανατισμενους ακροδεξιους.

    Ολα τα άλλα κουφια λογια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.