Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ παρελθόν στις επόμενες εκλογές (του Χάρη Κάτανα)

16 Δεκεμβρίου 2018
15:59

 

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε με φανερή επιτυχία και καθόρισε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι τις κάλπες. Εκεί βαδίζουμε αταλάντευτα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ παρελθόν στις επόμενες εκλογές, για να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να απαλλάξει την Ελλάδα από τη μιζέρια και την υπανάπτυξη. Θα το κάνουμε, όλοι μαζί, όπως αξίζει στον τόπο, όπως αξίζει στον κόσμο που χρειάζεται ένα καλύτερο αύριο. Επιστρέφουμε και ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα μας. Με τη νίκη!

 

22 σχόλια

  • Όταν στήριζες τους Συριαζανελ ήταν καλά ε? Τώρα θα ενωθεί με ΝΔ γιατί έρχεται στην εξουσία… Η Κοζάνη θα σε στείλει πολιτικά εκεί που σου αξίζει.

  • Α ρε Κάτανα πήγες απο σπόντα στη Βουλή, κάθησες 6 μήνες, μηδέν κοινοβουλευτικό έργο,έκανες την κωλοτούμπα…οι δηλώσεις σε μάραναν……

  • Απόψε, σήμερα και χθες
    όλες οι πόρτες είν’ κλειστές
    και γω είμαι απ’ όξω
    και μες στο θάμπος το θαμπό
    παίρνω αμπάρριζα να μπω
    και με πετάνε ΟΞΩ
    όλος ο κόσμος μ’ αγνοεί
    βαρέθηκα πια τη ζωή
    τους φθόνους και τα μίση
    αλί αλί και τρισαλί
    Φωνάχτε αμέσως τον Αλή
    να με καρατομήσει!

  • Εύγε στον φωτογράφο, σας αποθανάτισε με εξέχοντα στελέχη της ΝΔ. Ανάλογες φωτογραφίες βγήκαν πολλοί που πήγαν στο συνέδριο, μιας και εκεί μπορείς να συναντήσεις πολλά στελέχη της ΝΔ, απλά δεν είχαν μαζί τους άτομο να τους φωτογραφίζει την ώρα που περνούσαν δίπλα από τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  • Αν το Σεπτέμβρη του 2015 είχε καταφέρει να ξαναεκλεγεί με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δεν έχανε τη βουλευτική θέση, θα έλεγε τα ίδια;

  • Το 2019 είναι η ευκαιρία της Ελλάδας να δώσει τη χαριστική βολή στη διαπλοκή και την πολιτική αλητεία που χρεοκόπησαν τη χώρα.

    Το ερώτημα είναι ένα. Θα επιλέξουμε αυτούς που ξεσκέπασαν τα σκάνδαλα και ένα ένα τα οδηγούν για κρίση από τη δικαιοσύνη ή αυτούς που ετοιμάζονται για Ρεσάλτο στην εξουσία με μοναδικό σκοπό να κουκουλώσουν τις ευθύνες τους για τη χρεοκοπία.

    Ο καθ’ ένας διαλέγει και παίρνει…

  • Πολύ πετυχημένο συνέδριο!!!!!. Απο τους 2800 συνέδρους τελικά άντεξαν και ψήφισαν οι 1800!!!!!!. Όχι δεν θα διώξετε το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μάλλον θα σας αφανήσει!!!!!!.

  • Οι “βολεμενοι” “ζηλιαρηδες “αρχισαν να γκρινιαζουν . Εφτασε ο καιρος να αφησουν τις καρεκλες και να πανε στα σπιτια τους μηπως βρουνε εκει λιγη ζεστασια και τους φυγει η κακια.Ο κοσμος ξερει κ. Κατανα ποιος ασχολειται για το καλο του νομου μας και γιαυτο ειναι μαζι σου!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.