kozan.gr: 6η στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ η δημοτική σύμβουλος Εορδαίας Πίστη Κρυσταλλίδου – Ποιοι άλλοι εκλέγονται

16 Δεκεμβρίου 2018
22:43

 

6η στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ η δημοτική σύμβουλος Εορδαίας Πίστη Κρυσταλλίδου. Ποιοι άλλοι εκλέγονται

Τα Parapolitika.gr παρουσιάζουν αποκλειστικά τα αποτελέσματα για την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας μετά το 12ο Συνέδριο του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών του 12 συνεδρίου, έλαβε χώρα η εκλογή των αιρετών μελών της Πολιτικής Επιτροπής αφού αυτή αποτελείται από τα αιρετά μέλη και τα ex officio μέλη (βουλευτές, ευρωβουλευτές).

Στο σύνολο μια θέση στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος διεκδίκησαν 209 υποψήφιοι ενώ οι θέσεις ήταν 150. Λόγο της ποσόστοσης εκλέχθηκαν 105 άνδρες και 45 γυναίκες.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα

 

 

Η συνέχεια εδώ: https://www.parapolitika.gr/article/afta-ine-ta-apotelesmata-gia-tin-politiki-epitropi-tis-nd?fbclid=IwAR2DscFzfrivKXvSBgJ1RktxgSyaOEXov9jNGKJjOQezRvsO3iJ6N8MbL-c

Ένα σχόλιο

  • Αραγε η κ. Κρυσταλιδου στο συμβουλιο του δημου καθε ποτε παταει… Μηπως επρεπε η κυρια και καποιοι αλλοι δημοτικοι συμβουλοι να εχουν διαγραφει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.