kozan.gr: Τα “χρόνια πολλά” του Μητροπολίτη Παύλου στο δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και το “ευχαριστώ” για την έναρξη των εργασιών της καινούργιας πτέρυγας του Γηροκομείου Κοζάνης (Βίντεο)

17 Δεκεμβρίου 2018
11:19

 

Τα “χρόνια πολλά” του Μητροπολίτη Παύλου στο δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και το “ευχαριστώ” για την έναρξη των εργασιών της καινούργιας πτέρυγας του Γηροκομείου Κοζάνης.

5 σχόλια

  • Επιτέλους ξεκίνησε, μετά από 14 χρόνια συνεχών προσπαθειών και αγώνων του Μητροπολίτη και των συνεργατών του… Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του μεγάλου κοινωνικού έργου… Συγχαρητήρια στον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στήριξαν αυτό το έργο…

    • Το γηροκομείο είναι υπόθεση όλων μας και ο Δεσπότης αναγνωρίζει αυτόν που τον βοήθησε να κάνει το σπουδαίο αυτό έργο. Ειναι κρίμα να τα βλέπεις όλα υπό το πρίσμα της πολιτικής. Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.