Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΪ

17 Δεκεμβρίου 2018
12:21

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΪ. Είναι μια επίθεση ενάντια στην ενημέρωση και τη Δημοκρατία. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , που εκπροσωπεί χιλιάδες εργαζόμενους εκφράζει τη συμπαράστασή της στους δημοσιογράφους και σε όλους τους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ.

5 σχόλια

  • Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 8ΜΗΝΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 2ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΤΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

  • ε.. όχι καί σέ εκμεταλεύεται η ΔΕΗ σάν οκταμηνίτη.Δέν σέ παρεκάλεσε νά προσφέρεις τίς υπηρεσίες σου αφιλοκερδώς. Σέ πληρώνει κανονικά στήν ώρα σου καί δέν νομίζω νά μήν σ’ έχει ασφαλισμένο. Καί μάλλον σέ κουβαλάει καί μέ μεταφορικό μέσο.
    Μήν είμαστε καί αχάριστοι. Αν αισθάνεσαι οτι σέ εκμεταλεύεται οπως λές παραιτήσου καί ψάξε άλλού δουλειά.

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΙΓΝΙΤΗ…..ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΠΑΝΩ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ. ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΝΑΙ Η ΔΕΗ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ … ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ … ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΖΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟΓΕΝΗΤΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.. ΘΙΞΑΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.