ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ – ΣΤΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 12:00 

18 Δεκεμβρίου 2018
14:42
Κανένα σχόλιο

Η «Magic dream» παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ, βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα “A Christmas Carol”. Ένα έργο παραμυθένιο, γεμάτο περιπέτεια, χιούμορ, φαντασία και ζωντάνια, που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των Χριστουγέννων και όχι μόνο. Η δυναμική αυτού του μυθιστορήματος, με το οποίο μεγάλωσαν τόσες γενιές, είναι τεράστια και οι συμβολισμοί της αμέτρητοι.

Κεντρικός ήρωας της ιστορίας, Ο γέρο Σκρουτζ. ΄Ενας άνθρωπος πάμπλουτος, αλλά παράλληλα τσιγκούνης, άκαρδος και μίζερος…. Ένας άνθρωπος που εξαιτίας του χαρακτήρα του, έχει χάσει το πραγματικό νόημα των γιορτών και κατ επέκταση την ουσία και τη χαρά της ζωής. Την παραμονή, όμως, των Χριστουγέννων γίνεται το θαύμα και ο Σκρουτζ αφυπνίζεται και έρχεται αντιμέτωπος με αλήθειες, που μέχρι τη δεδομένη στιγμή φοβόταν να σκεφτεί και να παραδεχτεί. Το πνεύμα των Χριστουγέννων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος συναντιούνται ……. Και όλα αλλάζουν, το θαύμα παίρνει σάρκα και οστά.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.