kozan.gr: Eυχαριστήριο συμπολιτών μας προς την καρδιολογική κλινική του ” Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης’

20 Δεκεμβρίου 2018
23:02
Κανένα σχόλιο

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε  δημόσια τους γιατρούς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης στο οποίο νοσηλεύτηκε η μητέρας μας  Αναστασία Τελιογλανίδου, επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες. Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στο χώρο των Νοσοκομείων και με τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, υπάρχουν άνθρωποι πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη, οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος. Δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους απλά,  χωρίς να επηρεάζονται από τον καταιγισμό των αρνητικών πληροφοριών, και των οικονομικών δυσκολιών που όλοι μας βιώνουμε. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στις νοσοκομειακές μας υποδομές, στην έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, εκείνοι με υπομονή και χαμόγελο, επιτελούν Θείο λειτούργημα. Αισθανόμαστε  ιδιαιτέρως την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  από καρδιάς τον  διευθυντή  της καρδιολογικής κλινικής του  «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Στυλιανό Λαμπρόπουλο, τους γιατρούς Αριστείδη Ζαφείρη, Σταμάτη Σοφούλη, και Ευστάθιο Κουλούρη, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Για την επιστημονική τους επάρκεια, δίχως ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας. Για την ανθρώπινη προσπάθεια τους και τη φροντίδα που έδειξαν στη μητέρα μας, χωρίς να πάψουν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάστασή της όσο και για τα επόμενα βήματα της. Επίσης ευχαριστούμε  όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα, την αγάπη, τη διακριτικότητα, το χαμόγελο, την ευγένεια και το σεβασμό προς τη μητέρα μας, αλλά και σε όλους τους ασθενείς που τους είχαν ανάγκη όλες αυτές τις ημέρες. Ευχόμαστε σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος .

                                    Με τιμή εκτίμηση και ευγνωμοσύνη

                                          Παρασκευάς Τελιογλανίδης

                                          Χαράλαμπος Τελιογλανιδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.