Στο 19ο και αποκριάτικο τεύχος του Together η… συνταγή παραμένει η ίδια, παρά μόνο λίγο πιο Καρναβαλίστικη

11 Φεβρουαρίου 2017
13:05
Κανένα σχόλιο

Ανακαλύψαμε τα διασημότερα καρναβάλια σε όλον τον κόσμο, κάναμε σκι στα βουνά των Άλπεων και της Βασιλίτσας. Επισκεφθήκαμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Μηλιά Γρεβενών. Συζητήσαμε με τον Κώστα Λαδόπουλο, την Μάρθα Φωκά, τους συντελεστές της παράστασης Χορεύοντας στη Λούνασα., με γιατρούς, συγγραφείς, designers, αθλητές, γεωπόνους, φοιτητές. Φτάσαμε ως τη Νέα Υόρκη για να γνωρίσουμε τον βιμπραφωνίστα Χρήστο Ραφαηλίδη. Κάναμε «κλικ» με τον Γρηγόρη Καλαμπουκα ο οποίος μας χάρισε ένα εξαιρετικό εξώφυλλο. Κουβεντιάσαμε με τον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας, είδαμε τις δυναμικότερες επιχειρήσεις του κάθε κλάδου

Επενδύσαμε στους ανθρώπους και στην ενέργεια. Ακούσαμε μουσική, διαβάσαμε βιβλία, είδαμε ταινίες. Φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε για φυτά που δρουν ενάντια σε ρυπογόνους παράγοντες και φυσικά προετοιμαστήκαμε για την Αποκριά στην Κοζάνη.

Αυτά και άλλα πολλά στο 19ο τεύχος του Together.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.