Oι Μητροπολίτες της Δυτικής Μακεδονίας συνοπογράφουν επιστολή στην οποία εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους και την κάθετη αντίθεσή τους με ό,τι αμαυρώνει την ένδοξη ιστορία της Μακεδονίας, μετά την συμφωνία των Πρεσπών

22 Δεκεμβρίου 2018
04:42

Tην έντονη ανησυχία τους και την κάθετη αντίθεσή τους με ότι αμαυρώνει την ένδοξη ιστορία της Μακεδονίας μετά την συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασαν με επιστολή τους οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας.

Στην επιστολή τους οι Σεβασμιώτατοι τονίζουν ότι: ”θά πράξουμε τό χρέος μας καί μέ τήν χάρη τοῦ Θεοῦ θά συνεχίσουμε νά ἐκφράζουμε μέσα ἀπό ἕνα καθαρά ἐκκλησιαστικό καί πατριωτικό ἦθος, τήν κάθετη ἀντίθεσή μας σ̓ ὅτι ἀμαυρώνει τήν ἔνδοξη ἱστορία τῆς Μακεδονίας μας, ἀποσταθεροποιεῖ τήν περιοχή μας καί ἀνοίγει τήν πόρτα σέ ἀλυτρωτισμούς πού δημιουργοῦν συνθῆκες πολύ ἐπικίνδυνων κρίσεων στήν εὐρύτερη περιοχή”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ

Πηγή romfea.gr

27 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.