Ο Βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας για την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού

22 Δεκεμβρίου 2018
12:50

Στις 21/12/2018 πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού σε νοσηλευτικές μονάδες του Νομού Φλώρινας. Ο κ. Υπουργός επισκέφτηκε αρχικά το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, όπου επεσήμανε την σημαντική αύξηση του ιατρικού (3 φυσίατροι) και λοιπού προσωπικού και το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι. Το επόμενο διάστημα αναμένεται η πρόσληψη 25 νέων επιστημόνων αλλά και 15 ατόμων από τις λίστες του επικουρικού προσωπικού ενώ πρόκειται να ανοίξει και νέα πτέρυγα νοσηλείας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου τιμήθηκαν οι ιατροί που συνέβαλαν με τις υπηρεσίες τους στη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Παιδιατρικής κλινικής και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου μας. Ο κ. Υπουργός καλωσόρισε τους 3 νεοδιορισθέντες ιατρούς (2 παιδίατροι και 1 νεφρολόγος) και ανέφερε ότι προχωρούν οι προκηρύξεις και για 9 νέους μόνιμους γιατρούς.

Τέλος ο κ. Ξανθός επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του Λευκώνα Πρεσπών, όπου πραγματοποιήθηκε η παράδοση ενός ασθενοφόρου, διαχρονικό και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Η παρουσία του Υπουργού Υγείας στην περιοχή μας, οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στον νομό μας, σε συνδυασμό με την γενικότερη πολιτική της δωρεάν πρόσβασης 2 εκατομμύρια ανασφάλιστων πολιτών στην υγεία, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας τόσο στον τομέα της νοσηλείας όσο και στον τομέα της αποκατάστασης (ανοιχτή και κλειστή νοσηλεία). Οφείλουμε ως κοινωνία να παραμείνουμε στις επάλξεις για την αναβάθμιση των ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στηρίζοντας όλους τους συμπολίτες μας, ειδικά μάλιστα στην ακριτική περιοχή της Φλώρινας, η οποία δικαιούται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους πολίτες της.

 

3 σχόλια

  • Αγαπητέ κ.Σέλτσα ξεχάσατε να αναφέρετε στο Δελτίο Τύπου σας, την τοποθέτηση απο τον Υπουργό Υγείας του στενού σας συνεργάτη σε θέση Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας που έγινε στη χθεσινή εκδήλωση. Ας ελπίσουμε ότι έγινε απο παραδρομή διότι όπου υπάρχει αξιοκρατία και διαφάνεια δεν χωρά επιλεκτική πληροφόρηση.

    Ολυμπία Τσάτσα

  • όλοι εσείς οι βουλευτές που θα ψηφίσετε την παρωδία – συμφωνία των Πρεσπών θα ακολουθεί εσάς και τους απογόνους σας.

    Ρωτήστε τον λαό με δημοψήφισμα …….. δεν είναι πανάκεια η καρέκλα για πέντε μήνες ακόμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.