Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή από αγρόκτημα σε περιοχή της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

24 Δεκεμβρίου 2018
11:15

Συνελήφθησαν σήμερα (24-12-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 31, 26 και 19 ετών, για κλοπή από αγρόκτημα σε περιοχή της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι, σε προγενέστερο χρόνο είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα 66χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, δυο (2) γεννήτριες βενζίνης, ένα (1) χορτοκοπτικό μηχάνημα και δέκα (10) όρνιθες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μία (1) γεννήτρια βενζίνης, η οποία αποδόθηκε στον παθόντα,

  • δυο (2) ψαλίδια κοπής μετάλλων,

  • δυο (2) ηλεκτρικοί φακοί,

  • δυο (2) ιμάντες φόρτωσης –εκφόρτωσης,

  • δυο (2) ζευγάρια γάντια,

  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα και

  • ένα (1) Ι.Χ.Ε.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

6 σχόλια

  • ΤΙ ΩΡΑΙΑ !!! ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ- ΠΙΑΣΑΤΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ-ΣΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ- ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    • Το λες επειδή δεν μπήκαν στην δική σου ιδιοκτησία. Αν έμπαιναν, αλλιώς θα μιλούσες τώρα. Διαρρηκτικά εργαλεία είχαν οι τύποι που μπορούσαν να μπουν οπουδήποτε και εσύ έμεινες στα αναδρομικά τους. Καλά Χριστούγεννα.

    • Πάνε να διαβαστείς λίγο, χρονιάρες μέρες που ‘ναι! Και να συλλογιστείς που πας και που βαδίζεις….!!! Πολύ μίσος έχεις στην καρδιά σου! Άνοιξέ την λίγο, για να μπει και μια σταλιά καλοσύνη !!!!

    • Ας έρθουν να κλέψουν την δικιά σου ιδιοκτησία κ ότι σου ανήκει κ μετά να δω τι θα πεις, είναι δυνατόν να λες κακίες για χρήματα κκκκκ την ώρα που αυτοί κάνουν το καθήκον τους κ μας προστατεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.