kozan.gr: Koζάνη: Προσπάθειες της δημοτικής αρχής για να “κλείσει” το συγκρότημα των Locomondo για το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς, 2 Mαρτίου – Δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί η συμφωνία

4 Φεβρουαρίου 2019
14:21

 

 Στους ξέφρενους ρυθμούς των Locomondo, ενδέχεται να κινηθεί η Κοζάνη, το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς, 2 Mαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η δημοτική αρχή προγραμματίζει, εδώ και περίπου δύο μήνες, όλες τις λεπτομέρειες, για το συγκεκριμένο γεγονός, όμως η συμφωνία με το δημοφιλές συγκρότημα δεν έχει οριστικοποιηθεί, μέχρι και σήμερα Δευτέρα 4/2, καθώς εκκρεμεί ένα ζήτημα από πλευράς του Δήμου Κοζάνης σε ό,τι αφορά τις χορηγίες από τις οποίες θα πληρωθεί το συγκρότημα.

 

 

27 σχόλια

  • Μακάρι να προσπαθούσατε να ξαναλειτουργουσατε το κολυμβητήριο! ! ! Τόσα παιδιά και πολίτες χωρίς κολυμβητήριο! !κρίμα κύριε δήμαρχε! !

    • Το κολυμβητήριο θα γκρεμιστεί λόγω παλαιότητας και ασφάλειας. Αν είστε μηχανικός μπορείτε να πάτε να υπογράψετε ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη για να λειτουργήσει και φαντάζομαι ο δήμαρχος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το λειτουργήσει.
      Στα λόγια όλα εύκολα είναι.
      Πάντως το Λιαπειο λειτουργεί και σύντομα θα έχει και ώρες κοινού

      • Φιλαράκι , ο Δήμος ήταν και είναι ανέτοιμος σε όλα , έκλεισε το κολυμβητήριο χωρίς να γνωρίζει τις αδυναμίες του Λιαππείου ( να το κάνει 6 μήνες πριν ) και όχι τον Οκτώβριο να διαπιστώσει όλα τα προβλήματα. Επίσης ναι το κοινό θα μπει , δεν ξέρω με τι προϋποθέσεις και ώρες , κατά τον Μάρτιο το κόβω .. γιατί ο Μάιος είναι κοντά και η πόρτα της αντιπολίτευση κοντά …

      • Και στα Γιάννενα το ίδιο κολυμβητηριο σε χρόνια, και το ανακαινησαν.
        Όλοι οι μηχανικοί θα το επισκευαζαν. Οι πολιτικοί και οι ευθυνοβοφοι γκρεμιζουν

  • Η μισή Κοζάνη είναι με λακούβες στους δρόμους, τα γυμναστήρια και κολυμβητήρια του Δήμου δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης χρημάτων και ο Δήμαρχος κανονίζει για συγκροτήματα και συναυλίες.

  • Τη μεγάλη έκπληξη φέτος θα την κάνει ο Δήμος Πτολεμαΐδας. Θα γίνει χαμός. Θα φέρει τα πάνω κάτω. Θα δούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Μιλάμε, για την πρωτοτυπία. Θα παραμιλάμε…..
    Μαζί μας θα είναι…. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης.

  • Αυτα ειναι εργα! Ευτυχως γινεται και μια προσπαθεια και βελπουμε κανενα μουσικο σχημα τις αποκριες! Ετσι θελουμε ενα συγχρονο δημο που αγωνιζεται για την ψυχαγωγια του πολιτη. Μπραβο!

  • Ευχάριστη έκπληξη.Είναι απαραίτητο να μεγαλώσει η διάρκεια της αποκριάς για περισσότερες από 3 μέρες. Είναι ένα πολύ σημαντικό οικονομικό γεγονός, εκτός των άλλων , για την πόλη και πρέπει να προχωρήσει μπροστα.

  • Παλαιότητα 30 χρόνων κολυμβητήριο ?? Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ?? Οι δρόμοι που είναι φουλ λακούβα από τα αλατια?? Ντροπη σας Λοκομοντο σας μάρανε . Το τι μαύρο θα φάτε δε λέγεται αυπαρκτοι

  • Φερτε υπο απο σιατιστα!
    Στην κοζανη οι αποκριες προγραμματιζονταιναπο την καθαρη δευτερα της προηγουμενης χρονιας κ δεν ληγπυν ουσιαστικα ποτε. Κοζανη τοπος να ξεκουμπιστεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.